121. BL-fellépésünk következik

Vissza
121. BL-fellépésünk következik

Vasárnap 19.15-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a THW Kiel együttesét fogadjuk. Minden jegy elkelt, 3200 néző lesz a lelátón.

- A Kiel elleni mérkőzés az év egyik legfontosabb meccse. Nem lesz könnyű, hiszen a sokszoros Bundesliga- és Bajnokok Ligája-győztessel játszunk. Magas szinten kell kézilabdáznunk a szurkolóink előtt, jól kell védekeznünk és minél kevesebb labdát kell vesztenünk, hiszen a Kiel halálos a lerohanásokban. A saját ritmusunknban, fegyelmezetten kell támadnunk és védekeznünk - nyilatkozta honlapunknak Juan Carlos Pastor.

Csapatunk 121. BL-fellépésére készül, eddig 52-szer nyertünk, kilencszer döntetlent játszottunk, 59-szer vereséget szenvedtünk. 3254 gólt dobtunk, 3301-et kaptunk. A Kiellel eddig kétszer találkoztunk az európai topligában, és kétszer kikaptunk (38-26 Szegeden, 34-24 Kielben). Német csapatokkal 12-szer csaptunk össze és a Löwen ellen arattuk az első sikereinket. Ellenfelünk volt a Magdeburg, a Löwen, a Flensburg, a Berlin és a Kiel. 

Két sérültünk van, Mindegía és Källman nem játszhat. Niko visszatért Spanyolországból, és Szegeden folytatja a rehabilitációt. A Kiel is győzelemmel hangolt a vadsárnapi meccsre, szerdán a Magdeburg otthonában nyertek 32-26-ra. A Bundesliga éllovasa szombaton érkezik - több sérültjük van - Szegedre, és szombat este, illetve vasárnap délelőtt is edzenek. 

Mi is tréningezünk szombaton és vasárnap. Szerencsére a keret többi tagja egészséges. Ismét csordultig telik az újszegedi sportcsarnok, 3200 néző lesz a meccsen.

Közel 50 újságíró akkreditáltatta magát a meccsre, ez is új idényrekord, itthonról az összes vezető média képviselteti magát, a pálya körül közel 15 fotós helyezkedik majd el.

A meccset a Digi Sport 1 tévé élőben közvetíti, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol majd be.

"Kék és +40!" - ez a jelszó! Lehetőleg minden szurkoló öltözzön kékbe, és legyen 40 perccel a kezdés előtt a lelátón. A kék székekre a klub kék és fehér kartonokat helyez majd ki, ezt kell majd a bemutatás után a szurkolóknak a fejük fölé tartaniuk, így kék-fehérbe öltöztetjük az újszegedi sportcsarnokot.

CSAK ELŐRE!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.04.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR