Öltöztessük kék-fehérbe a csarnokot!

Vissza
Öltöztessük kék-fehérbe a csarnokot!

Vasárnap 19.15-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a német THW Kiel együttesét fogadjuk. Minden jegy elkelt, így ismét 3200 néző lesz a lelátón. A klubunk is készül, kék és fehér kartonlapokat helyezünk el a széken, így kék-fe

A Rhein-Neckar Löwen elleni hazai BL-meccsen a MOL-Pick Szeged csapata 100 darab dudát osztott szét a szurkolók között, akik a németek támadásainál ezt rendesen fújták. Remek volt a hangulat, minden szegedi szurkoló űzte, hajtotta a fiúkat.

Vasárnap következik egy újabb komoly kihívás, a THW Kiel elleni BL-ütközet. A német együttes a világ egyik legjobb csapata. Vezetik a Bundesligát, ők a német rekordbajnokok, telis tele jobbnál jobb játékosokkal.

A sportban nem létezik olyan, hogy lehetetlen, így hiába tartja mindenki esélyesnek a továbbjutásra a Kielt, csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy felborítsa a papírformát, és sikerüljön bravúrt elérni.

Klubunk minden kék színű székre kék és fehér kartonokat helyez el a meccs előtt. Ez sem véletlen, a bemutatás után egy hatalmas élőképet varázsolunk a sportcsarnok lelátójára, a B-közép pedig a MOL-Pick Szeged mezét feszíti majd ki.
„Kék és +40!” - a szurkolóknál ez az új jelszó. A Löwen ellen sikeres volt a „Kék és 30!” jelszó, ez azt jelentette, hogy mindenkit arra kértek, hogy lehetőleg kékben – mez, póló, ing, bluz – jöjjenek a meccsre, és 30 perccel a kezdés előtt foglalják el a lelátón a helyüket, már a melegítés alatt legyen meccshangulat. Most adott, legyen mindenki 40 perccel a lelátón, és a kék viselete is „kötelező”.
A csapat győzelemmel hangolt a Kiel elleni meccsre, kedden 32–27-re nyertünk az Orosháza otthonában. Az biztos, hogy két hiányzónk lesz, Mindegía és Källman hagyja ki a BL-csatát.

Minden jegy elfogyott, 3200 Tisza-parti szurkoló lesz a lelátón. A szegedi B-közéepet 9 kielcei drukker erősíti majd, ők a Vardar elleni BL-csata után megállnak Szegeden, és beállnak szurkolni nekünk. Lengyel–magyar jóbarát! Ezt mindig is tudtuk, de ezt a nemes gesztust külön köszönjük.

A Kiel szombaton érkezik Szegedre, edz este a csarnokban, majd vasárnap délelőtt is. Nekünk is lesz tréningünk a meccsnapon.

A találkozót a Digi Sport1 élőben közvetíti. A szurkolóknak a kaput 16.30-kor nyitják majd meg.

Ami igazán fontos információ, hogy a sportcsarnok parkolója zárva lesz, mert a tévéközvetítőkocsik – a német Sky három kamionnal érkezik – elfoglalják, így mindenkinek azt ajánljuk, hogy a Torontál téren – a Belvárosi híd mellett található – álljon meg, vagy ha teheti, akkor válasszon tömegközlekedést.

Közeledik, közeledik a vasárnap! Mindenki várja! „Kék és +40!” CSAK ELŐRE!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.04.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR