Csütörtökön a sportcsarnokban lesz jegyárusítás

Vissza
Csütörtökön a sportcsarnokban lesz jegyárusítás

Klubunk csütörtökön 15 és 19 óra között az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában árulja a MOL-Pick Szeged–THW Kiel mérkőzésre (április 12., 19.15) a belépőket. Interneten nem lesz árusítás.

– Először is elnézést kérünk a MOL-Pick Szeged szurkolótáborától, hogy a klub által meghirdetett időpontban végül nem sikerült belépőket árulnunk a jegymester.hu oldalon. Többször is egyeztettünk az üzemeltetővel, hálózati problémák miatt sajnos nem kaptunk garanciát arra, hogy a nagy érdeklődés miatt bírja-e a rendszer a foglalásokat. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy nem lesz az interneten árusítás, hanem csütörtökön (április 2.) 15 és 19 óra között az újszegedi sportcsarnokban értékesítjük a belépőket. Egy szurkoló 2 darab belépőt vásárolhat, ezt kérem, hogy fogadja el mindenki. Abban az esetben, ha elfogynak az ülőhelyek, akkor elkezdjük az állójegyek értékesítését is. Azoknak a szurkolóinknak, akik magyar bajnokira szóló bérlettel rendelkeznek, április 9-én (csütörtök) – eddig tartjuk a helyüket – lesz jegyárusítás (15 és 18.30 között), így őket arra kérjük, hogy ezen a napon vegyék meg a jegyüket. Az ülőhely 6000 forintba, az állójegy 3000 forintba kerül – nyilatkozta Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója.

Közzétéve: 2015.04.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR