Zubai Szabolcs Vásárhelyen volt vendég

Vissza
Zubai Szabolcs Vásárhelyen volt vendég

A MOL-Pick Szeged magyar válogatott játékosa, Zubai Szabolcs pénteken Hódmezővásárhely vendége volt. A beállós sportpályafutásáról mesélt a gyerekeknek.

A Hódmezővásárhelyi Szent István Alapítvány által szervezett „Sportakadémia” című rendezvénysorozat első előadására került sor pénteken, amelynek a címe: „Sportsikerek útján!” A nyitóelőadás vendége volt Zubai Szabolcs, a MOL-Pick Szeged válogatott játékosa. Szabival Kandó Danás sportriporter beszélgetett.

A gyerekek sok mindent megtudhattak a mezőkövesdi játékosról, például azt, hogy úszóként kezdett, és nem volt véletlen, hogy sportoló lett, hiszen édesanyja testnevelő tanár. Szabi kiemelte, hogy a tanulás legyen az első a gyerekeknek, csak utána következzen a sport. Ha ez jól működik, akkor minden bizonnyal a szülők is támogatják, ha élsportolók akarnak lenni. Egy komoly karrierhez szerencse is kell, de a pozitív magatartás mindig megtérül. A rendezvényen sok-sok fotó is készült Szabival, illetve autogramot is kértek tőle a fiatalok.

A Pick Szeged-utánpótlás várja a vásárhelyi fiatalokat, hiszen a városban megkezdte az utánpótlásképzést.

A 7–8 éves fiúkat a Holló utcai Varga Tamás Általános Iskola tornatermébe várjuk szerdán és pénteken 16 és 17 óra között.

A 9–10 éves fiúkat az Árpád utcai Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző Iskola csarnokába kedden és csütörtökön 15.30 és 17 óra között!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.03.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR