Ilyés Feci kampányvideója Gyöngyösre

Vissza
Ilyés Feci kampányvideója Gyöngyösre

Csapatunk Facebook-oldala átlépte a 61 ezres tábort. Sokszor kapunk üzenetet, amelyben gratulálnak a sikereinkhez. A közelmúltban Gyöngyösről érkezett egy felkérés: kampányvideót készítettünk a helyi gimnázium 11. C osztályának.

Kinyó Dániel rendszeresen ír nekünk Gyöngyösről, és szurkol onnan távolról is a MOL-Pick Szeged csapatának. A közelmúltban megkért bennünket, hogy készítsünk egy kis videót, amelyben egy szegedi játékos üzen, és a diáknapi választáson arra biztatja az iskola tanulóit, hogy szavazzanak a 11. C-re. 

Szerdán az újszegedi sportcsarnokban, miközben tartott a bemutató utánpótlástréning, Ilyés Ferenc válogatott balátlövőnk felmondta a kis szöveget, majd „postáztuk” a videót. Bízunk benne, hogy a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium 11. C-seit sikerre vezetjük ezzel a kis felhívással, és nekik is azt üzenjük, amit mi mondunk a meccsek előtt: Csak előre!

Itt a videó: 

- Süli Róbert - 

 

 

Közzétéve: 2015.03.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR