Sikeres utánpótlás toborzót tartott a csapat

Vissza
Sikeres utánpótlás toborzót tartott a csapat

Szerdán gyerekekkel népesült be az újszegedi sportcsarnok, klubunk Hódmezővásárhely és Kistelek után Szegeden tartott sikeres toborzót.

Szerda kora este sportcsarnokban tartott bemutató edzést a szegedi egyesület. Két korosztályba, a 7–8 és 9–10 évesek csapatába invitáltak a fiatalokat. Az edzésen ott volt Juan Carlos Pastor vezetőedző, Marko Krivokapics másodedző, Ilyés Ferenc és Vladimir Vranjes játékosok.

Pastor mester elárulta a gyerekeknek, hogy kapus volt Valladolidban, de fiatalon befejezte a pályafutását, inkább edző lett. Krivokapics úszóként kezdett Zentán, de nagybátyja olyan hatással volt rá is, hogy testvérével, Miloraddal inkább áttértek a kézilabdára. Ilyés Ferenc Székelyudvarhelyen először futballozott, azonban édesanyja (Miklós Magdolna a világ legjobb játékosa is volt) legnagyobb örömére sportágat váltott, és kézilabdás lett. Vladimir Vranjes érdekes körülmények között választotta a kézilabdát. Éppen matekdolgozatuk volt a suliban, azonban az egyik osztálytársa szólt, hogy sulimeccs lesz, így került először a csapatba, ahol sokáig átlövő volt, csak később lett beállós.

A foglalkozás végén a gyerekek a vendégekkel és az EHF-kupával készíthettek közös fotót.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.03.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR