Jelszavunk: kék és 30

Vissza
Jelszavunk: kék és 30

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap 17.15-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Rhein-Neckar Löwen együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A meccsre minden jegy elkelt!

Jelszavunk: kék és 30! Azaz, Mindenki kékbe! Illetve a kezdés előtt 30 perccel legyenek a szurkolók a lelátón, legyen már a melegítés alatt is meccshangulat. 

3200 néző! Ennyien leszünk, minden jegy gazdára talált, így pokoli hangulatra számíthat a Rhein-Neckar Löwen. Kell is biztatás, mert a német sajtóban többször is kiemelték a vendégek játékosai, hogy ők felszántják a pályát, és Szegeden szeretnék kiharcolni a továbbjutást. Kemény meccs lesz, nem vitás, az idény eddigi legnagyobb ütközete. Mint ismert, az első találkozón Mannheimben, az SAP Arénában 34–30-ra nyertünk, így négygólos előnnyel várjuk a vasárnapi visszavágót.

Hihetetlen az érdeklődés a meccs iránt, közel 60 újságíró akkreditálta magát: Franciaországból, Szerbiából, Erdélyből, Németországból és természetesen Magyarországról jönnek újságírók, fotósok. Nincs olyan országos média, amely ne jelentkezett volna a meccsre.

Reflektorfénybe kerültünk a németotszági győzelemmel. A csapat is tisztában van azzal, hogy egyelőre egy lépést tett, a második még hátravan, hogy ott legyen a MOL-Pick Szeged a BL legjobb nyolc csapata között.

– Alázat! Hit! Tiszta fej! Ez a három legfontosabb dolog, amire felhívtam, felhívom a játékosaim figyelmét. Az egész hét a vasárnapi meccsről szól, erre készülünk, már leginkább azt mondanám, hogy játsszunk, kezdődjön a meccs. Szerencsére Mindegíát leszámítva mindenki egészséges, Alen Blazevic is rendben, Vranjes visszatért, így a lehető legerősebb kerettel vehetjük fel a küzdelmet – nyilatkozta Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője.

A meccset a Digi Sport 1 tévé élőben közvetíti, az EHF-nél a hétvége meccse lett a mienk, a delmagyar.hu pedig szöveges online tudósításban számol be.
Csapatunk Facebook és Twitter oldala részeredményekkel jelentkezik majd.
Az újszegedi sportcsarnok kapui 15.30-kor nyílnak meg, ekkortól már elfoglalhatják a szurkolók a helyeiket.

Aki autóval érkezik, annak azt ajánljuk, hogy a Belvárosi híd melletti parkolóban, a Torontál téren álljon meg

A jelszót pedig mindenki tudja: Kék és 30!

CSAK ELŐRE!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.03.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/29
Szombaton Tatabányán játszunk rangadót

Szombaton 19 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a MOL Tatabánya otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport+ élőben közvetíti.

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

AZ ÖSSZES HÍR