Tornagyőztes a Pick Szeged U11!

Vissza
Tornagyőztes a Pick Szeged U11!

Több mint 90 kézilabdacsapat adta le nevezését a szentesi 7. Kiss Bálint-kupára. A Pick Szeged U11-es csapata remek játékkal megnyerte a korosztályát.

A Pick Szeged U11-es csapata nyolc együttes ellen vette fel a küzdelmet a szentesi tornán. A csoportmeccsek során magabiztosan győzték le az Angyalföld SI „B” csapatát, majd szoros küzdelemben vereséget szenvedtek a Békéscsabától.

A továbbjutáshoz már nem hibázhattak, így előbb egy fölényes győzelemmel hangoltak a Postás ellen, majd következett a továbbjutásról döntő mérkőzés a PLER csapata ellen. A végig szoros összecsapáson a szegedi fiatalok 4 gólos hátrányból felállva győztek, és ezzel bejutottak az elődöntőbe.

Vasárnap a másik csoport győztese, az Angyalföld SI „A” csapatát múlták felül egy góllal, majd következett a döntőben ismét a Békéscsaba.
A Pick játékosai koncentráltan játszottak és végig vezetve nyerték meg a mérkőzést, és hódították el a díszes serleget.

Eredmények, csoportmérkőzések: Angyalföld SI „B”–Pick Szeged 10–20, Pick Szeged–Békéscsaba 11–13, Pick Szeged–Postás 26–8, Pick Szeged–PLER 14–13. Elődöntő: Pick Szeged–Angyalföld SI „A” 14–13. Döntő: Békéscsaba–Pick Szeged 9–11.

A győztes csapat tagjai: Szűcs Péter, Csókás Ádám, Szilágyi Benjámin, Csillag István, Fekete Gellért, Várhidi Attila, Lesti Máté, Börcsök Zsombor, Kálmán Péter, Kovács Levente, Békési Domos, Simon Levente, Iványi Zalán, Kozma Zétény, Simon Attila. Edző: Serfőző Zsolt.

Serfőző Zsolt: – Nagyon örültünk a lehetőségnek, hogy ezen a tornán elindulhattunk. A gyerekbajnokságban folyamatosan egy évvel idősebbek között versenyzünk és kíváncsiak voltunk, hogy a saját korosztályunkban hol tartunk. Biztosan állíthatom, hogy jó úton indultunk el, a srácok nagyon motiváltan és igazi csapatként küzdöttek. Megérdemelten nyerték meg a kupát.

Közzétéve: 2015.03.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR