Edzettünk, izgalommal várjuk a pénteki meccset

Vissza
Edzettünk, izgalommal várjuk a pénteki meccset

Másfél órás tréninget tartott Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője Mannheimtől messze, egy iskola tornatermében. Szerencsére mindenki egészséges, egy jó hangulatú foglalkozást vezényelt le a spanyol mester.

A védekezés! Ez az alap Juan Carlos Pastor vezetőedzőnél, így az utolsó németországi tréningen ezt vette át még a csapat. Nem hazudtoltatták meg magukat a hazaiak, hiszen Mannheim „külsőn”, távol a várostól, egy suli tornatermében kaptunk edzéslehetőséget. Persze, itt is akkora a pálya, de ez olyan, mintha a Löwent Kistelekre, vagy éppen Makóra küldenénk el tréningezni. Bár, az ottani csarnokok azért jobbak, mint amit mi kaptunk. A SAP Aréna foglalt volt, mert Usher koncertet rendeztek benne, ezért nem tudtunk ott edzeni.

Pastor magyarázott, a csapat tette a dolgát, készül a péntek esti nagy fellépésre, a VELUX EHF Bajnokok Ligája meccsre. A tét nem kisebb, mint a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót március 22-én rendezik Szegeden. A Löwen remek formában van, az elmúlt hetekben legyőzte a Felnsburgot, és a Bundesligában listavezető Kielt is. A BL-csoportkörben a hazai rivális MKB-MVM Veszprémet is simán verte a SAP Arénában, igaz néhány hete pedig sima vereséget szenvedett hazai pályán attól a macedón Vardar Szkopjétól, amelyet az elmúlt nyáron a Kanizsa-kupa döntőjében megvertünk.

Az edzés remek hangulatban zajlott, minden játékos egészséges, így felfokozott állapotban várja a péntek esti (kezdés: 19 óra) meccset.
Csapatunk Facebook és Twitter oldalán sok-sok fotót láthatnak szurkolóink, illetve interjúkat, Ilyés Ferenccel, Zubai Szabolccsal és Rajko Prodanoviccsal.
A péntek esti meccset a Digi Sport 1 élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, míg a csapat Facebook oldala és Twitter oldala részeredményekkel jelentkezik.

Süli Róbert

Közzétéve: 2015.03.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR