Guten Tag Mannheim!

Vissza
Guten Tag Mannheim!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Németországba, Mannheimbe. Pénteken 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, a legjobb 16 között a Rhein-Neckar Löwen ellen csatázunk. A csapatnál minden rendben.

Esős időben kelt útra a MOL-Pick Szeged, majd Frankfurtban napsütésben landolt, 14 fok várta a társaságot. Szerencsére most nem volt bonyolult az út, hiszen nem kellett átszállni, a gép Budapestről 30 perces késéssel szállt fel.

Mindegía sérülés, Vranjes pedig eltiltás miatt hiányzik, a keretbe a Fekete Bálint került be.

18 órától tréningezünk majd, nem a meccshelyszínen, mert a csodaszép - az autóbusz elhaladt mellette - SAP Arénában mai is rendezvény van. Az ebéd után pihenő következik, majd 17.30-kor - a Hoffenheim futballcsapatának a busza szállít bennünket - indul tréningre a keret, amely pénteken komoly feladat előtt áll, következik a legjobb 16 között a Rhein-Neckar Löwen elleni első meccs!

CSAK ELŐRE!

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2015.03.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR