Niko Mindegía gyógyulóban

Vissza
Niko Mindegía gyógyulóban

Csapatunk irányítója, Niko Mindegía jól érzi magát, a műtött térde szépen javul, igaz, még hosszú felépülés elé néz. Spanyol válogatott játékosunk ott volt az Orosháza elleni hazai meccsen, és szurkolt a társaknak.

Mosolyogva, integetve érkezett néhány perccel a kezdés előtt a nézőtérre Niko Mindegía az Orosháza elleni bajnokin, amelyet 33-22-re megnyertünk. A MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatának spanyol válogatott irányítója térdszalagszakadása miatt még hónapokig nem léphet pályára, ám ott volt a lelátón, és bár még sántított kicsit, a lépcsőket nagyon simán vette.

– Köszönöm, jól vagyok, napról napra egyre kevésbé fáj a lábam. Sétálni már tudok, de az nagyon rossz, hogy csak a nézőtéren ülhetek. A csapat sikerének persze örülök – mondta a lefújás után szinte hibátlan magyarsággal a játékos.

Közzétéve: 2015.03.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR