Szerdán 18 órakor: MOL-Pick Szeged-Orosházi FKSE LINAMAR

Vissza
Szerdán 18 órakor: MOL-Pick Szeged-Orosházi FKSE LINAMAR

Szerdán (március 4.) 18 órakor az 1-6. helyért tart rájátszás második fordulójában az Orosházi FKSE LINAMAR együttesét fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban.

A tatabányai meccsen Vladimir Vranjes, a MOL-Pick Szeged bosnyák-válogatott beállósa szerezte csapatunk idénybeli 1000. gólját. Az alapszakaszban 711-szer, a BL-ben 276-szor voltunk eredményesek, így a Bányász elleni idegenbeli rangadón értük el ezt a szép jubileumot, jelenleg 1013 gólnál járunk. Jól kezdtük az 1-6. helyért tartó rájátszást, hiszen 26-22-re nyertünk idegenben, ez volt idénybeli 26. sikerünk. 

Szerdán következik a második forduló, először játszunk itthon. Ellenfelünk az Orosházi FKSE LINAMAR lesz, amelyet az alapszakaszban kétszer is nagy különbséggel győztünk le. Idegenben 39-25-re nyertünk, míg a sportcsarnokban 35-25-re. Az Orosháza vereséggel kezdte a rájátszást, a bajnoki címvédő Veszprém otthonában úgy kapott ki 35-17-re, hogy a félidőben csak 3 góllal vezettek a hazaiak.

Nálunk Niko Mindegíát leszámítva mindenki egészséges, spanyol irányítónk már elhagyta az új klinikát, kezelésekre és gyógytornára jár.

Az Orosháza elleni meccsre 1500 forint lesz a belépő, a családi jegy 2000 forintba kerül. A pénztár 16 órakor nyit.

A meccsről csapatunk Facebook oldala részeredményekkel jelentkezik, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2015.03.02.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/22
Apáról fiúra 2.0 - Bajusz Brunó

A Bitola elleni edzőmeccsen először kapott szerepet Bajusz Brunó, legendás játékosunk, Bajusz Sándor gyermeke. A tehetséges játékos a balszélen játszhatott.

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

AZ ÖSSZES HÍR