Közös edzés Hódmezővásárhelyen

Vissza
Közös edzés Hódmezővásárhelyen

Marko Krivokapics és Balogh Zsolt mesélt a gyerekeknek a kézilabdáról.

A Hódmezővásárhelyi Kézilabda Egyesület a MOL-Pick Szeged EHF-kupa-győztes kézilabdacsapatával karöltve fiú kézilabda-utánpótlás nevelésébe kezd Hódmezővásárhelyen. Ennek kezdőlépéseként szerdán 18 órától bemutatóedzést tartott a Pick Szeged utánpótláscsapata - a nyílt edzésre a 7-10 év közötti fiúkat várták a Hódtói Sportcsarnokba.

A bemutató edzésen Serfőző Zsolt utánpótlás technikai vezető köszöntötte a lelkes fiatalokat, majd átadta a szót Marko Krivokapicsnak, a MOL-Pick Szeged másodedzőjének. Krivokapics röviden elmondta, hogy hogyan zajlik az élet egy kézilabdaklubnál, hogyan zajlik egy meccsre való felkészülés, milyen edzéseken vesznek részt a játékosok. Majd Balogh Zsolt, a MOL-Pick Szeged válogatott játékosa mesélt magáról, hogy hogyan indult el gyerekként ezen a pályán, kik segítették, támogatták őt, hogy ilyen eredményes játékos legyen.

A rövid ismerkedés után Bucsányi Ibolya irányításával az U7-es, U8-as csapat mutatta be, hogyan zajlik egy edzés, utánuk pedig Szélpál István az U10-es korcsoporttal tartott egy rövid bemutatót. A este második részében az érdeklődő fiatalok is csatlakoztak az edzéshez, kipróbálták, milyen is egy foglalkozás. A remek hangulatú nyílt tréninget közös fotók készítése zárta.

Közzétéve: 2015.02.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR