Pick futófesztivál Pick-játékosokkal

Vissza
Pick futófesztivál Pick-játékosokkal

Vasárnap délelőtt immár 12. alkalommal rendezték meg Szegeden a Pick utcai futófesztivált. Hiába esett az eső, 4482-en álltak rajthoz az eseményen, amelyen a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata népes küldöttséggel képviseltette magát.

Szeged legszebb helyein futhattak azok, akik neveztek a 12. Pick utcai futófesztiválra. Hiába esett az eső, ezzel nem igazán törődött senki. A 6 kilométeres távra is népes csapat nevezett, ezen főként profi sportolók álltak rajthoz, többek között a paralimpikon Biacsi Ilona és Bernadett. Ott volt a mezőnyben a Pick klubmenedzsere, Fekete György is, aki végül a középmezőny elején végzett.

Ezután jött a családi csapatfutás, amelyet Vadkerti Attila, a Pick Szeged kapitánya startoltatott el.

A 3,4 kilométeres távon indulóit sem fogadta kegyeibe az időjárás. Szüntelenül esett az eső. Ezzel nem foglalkozott senki, hiszen közel négyezres tömeg állt a rajtvonal mögé. Juan Carlos Pastor vezetőedző és a svéd olimpiai ezüstérmes, Jonas Larholm indította el a futókat, majd ők is beálltak, és lefutották a 3,4 kilométert.

A tömegben ott volt a Pick utánpótlása, 250 fővel képviselte magát az egyesület, a játékosok mellett az edzők is futottak, csakúgy, mint a kapusedző, Porobic Haris, vagy Szeberényi Klára, a Pick Szeged kommunikációs és marketingmenedzsere.

Közzétéve: 2013.09.30.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/21
Jegyek a Plock elleni hazai meccsre

Kevesebb lengyel szurkoló érkezik a MOL-PICK SZEGED-Orlen Wisla Plock Bajnokok Ligája-mérkőzésre, így a jegymester.hu oldalra újabb jegyek kerültek fel.

2019
03/20
BL-lázban Marin Segóval (2. rész)

A Veszprém elleni győztes mérkőzés (25–23) utolsó tíz percében több fontos védést bemutatott kapusunk, Marin Sego, aki két elképesztően nehéz összecsapásra számít a BL-nyolcaddöntőben az Orlen Wisla Plock ellen, de mindenképpen tovább kell jutnunk.

AZ ÖSSZES HÍR