Pick futófesztivál Pick-játékosokkal

Vissza
Pick futófesztivál Pick-játékosokkal

Vasárnap délelőtt immár 12. alkalommal rendezték meg Szegeden a Pick utcai futófesztivált. Hiába esett az eső, 4482-en álltak rajthoz az eseményen, amelyen a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata népes küldöttséggel képviseltette magát.

Szeged legszebb helyein futhattak azok, akik neveztek a 12. Pick utcai futófesztiválra. Hiába esett az eső, ezzel nem igazán törődött senki. A 6 kilométeres távra is népes csapat nevezett, ezen főként profi sportolók álltak rajthoz, többek között a paralimpikon Biacsi Ilona és Bernadett. Ott volt a mezőnyben a Pick klubmenedzsere, Fekete György is, aki végül a középmezőny elején végzett.

Ezután jött a családi csapatfutás, amelyet Vadkerti Attila, a Pick Szeged kapitánya startoltatott el.

A 3,4 kilométeres távon indulóit sem fogadta kegyeibe az időjárás. Szüntelenül esett az eső. Ezzel nem foglalkozott senki, hiszen közel négyezres tömeg állt a rajtvonal mögé. Juan Carlos Pastor vezetőedző és a svéd olimpiai ezüstérmes, Jonas Larholm indította el a futókat, majd ők is beálltak, és lefutották a 3,4 kilométert.

A tömegben ott volt a Pick utánpótlása, 250 fővel képviselte magát az egyesület, a játékosok mellett az edzők is futottak, csakúgy, mint a kapusedző, Porobic Haris, vagy Szeberényi Klára, a Pick Szeged kommunikációs és marketingmenedzsere.

Közzétéve: 2013.09.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR