Pick futófesztivál Pick-játékosokkal

Vissza
Pick futófesztivál Pick-játékosokkal

Vasárnap délelőtt immár 12. alkalommal rendezték meg Szegeden a Pick utcai futófesztivált. Hiába esett az eső, 4482-en álltak rajthoz az eseményen, amelyen a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata népes küldöttséggel képviseltette magát.

Szeged legszebb helyein futhattak azok, akik neveztek a 12. Pick utcai futófesztiválra. Hiába esett az eső, ezzel nem igazán törődött senki. A 6 kilométeres távra is népes csapat nevezett, ezen főként profi sportolók álltak rajthoz, többek között a paralimpikon Biacsi Ilona és Bernadett. Ott volt a mezőnyben a Pick klubmenedzsere, Fekete György is, aki végül a középmezőny elején végzett.

Ezután jött a családi csapatfutás, amelyet Vadkerti Attila, a Pick Szeged kapitánya startoltatott el.

A 3,4 kilométeres távon indulóit sem fogadta kegyeibe az időjárás. Szüntelenül esett az eső. Ezzel nem foglalkozott senki, hiszen közel négyezres tömeg állt a rajtvonal mögé. Juan Carlos Pastor vezetőedző és a svéd olimpiai ezüstérmes, Jonas Larholm indította el a futókat, majd ők is beálltak, és lefutották a 3,4 kilométert.

A tömegben ott volt a Pick utánpótlása, 250 fővel képviselte magát az egyesület, a játékosok mellett az edzők is futottak, csakúgy, mint a kapusedző, Porobic Haris, vagy Szeberényi Klára, a Pick Szeged kommunikációs és marketingmenedzsere.

Közzétéve: 2013.09.30.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/18
Vasárnap III. Mézi-kupa

Mézes Sándor hűséges szurkolója volt csapatunknak. Immár harmadik alkalommal emlékezünk rá, vasárnap 15 órától négy csapat vív ádáz csatát az újszegedi sportcsarnokban a Mézi-kupán.

2019
01/17
Vastaps az első edzőmeccsen

Az év első felkészülési találkozóján 13–11-es félidő után 30–24-re legyőztük a macedón Eurofarm Rabotnikot az újszegedi sportcsarnokban.

AZ ÖSSZES HÍR