Döntetlennel zártuk a csoportkört

Vissza
Döntetlennel zártuk a csoportkört

A nyolcaddöntőben a PPD Zagreb, Wisla Plock, Rhein-Neckar Löwen hármas egyikével játszunk a Bajnokok Ligájában.

MOL-Pick Szeged-Aalborg (dán) 23-23 (10-10)
Férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája, D csoport, 10. (utolsó) forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3000 néző. Vezette: Stolarovs, Licis (lettek).
MOL-Pick Szeged: Wyszomirski - Prodanovics 4, Ancsin, Källman 3, Blazevic, Robledo, Bombac. Csere: Sierra (kapus), Hegedüs 5, Balogh 4/2, Ilyés 4, Parrondo 3, Vadkerti. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Aalborg: Erevik - Ch. Jensen 1, Larsen 5, Sagosen 5, Barud 1, Berggren 3, Tvedten 5/2. Csere: Westphal (kapus), S. H. Jensen 1, Pedersen, Slundt 2, Engelbrecht, Mork Kristiansen. Vezetőedző: Jesper Jensen.
Hétméteres: 3/2, ill. 2/2.
Kiállítás: 4, ill 8 perc.

Véget értek a küzdelmek a többi csoportban is. A MOL-Pick Szeged a legjobb 16 között a csoportharmadikokkal, azaz horvát PPD Zagrebbel, a lengyel Wisla Plockkal és a német Rhein-Neckar Löwennel találkozhat. Sorsolás kedden.

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője: - Ez a mérkőzés nem változtathatott a helyezésünkön, mégis úgy léptünk pályára, hogy nyerni akarunk. Negatív sorozatban vagyunk, sok baj van a csapatnál, ezt szerettük volna megszakítani egy sikerrel. A rossz kezdés után a második félidőben jól teljesítettünk, és vezettünk. A vége felé mégis úgy tűnt, hogy elmegy a meccs, de egy pontot meg tudtunk szerezni. Tíz találkozó alapján a másodikok lettünk a csoportban, ez az, ami a legfontosabb. Hegedüs Márknak gratulálok ehhez a remek teljesítményhez, megmutatta, hogy itt a helye!

Jesper Jensen, az Aalborg vezetőedzője: - A legfontosabb, hogy pontot szereztünk, és ezzel továbbjutottunk a csoportból. Tudtuk, hogy Európa egyik legrettegettebb csarnokába érkezünk, ezért büszke vagyok a csapatra, hogy mindent beleadott, és háromgólos hátrányból is felállt. Érzésem szerint a Szeged kicsit visszafogta a saját teljesítményét, amit mi kihasználtunk.

Hegedüs Márk, a MOL-Pick Szeged beállója: - Édesanyám ittléte sok erőt adott a pályán. Amit tudtam, azt kiadtam magamból - örülök neki, hogy jól ment a játék. Nagyon elfáradtam... Elárulhatom, hogy az ebédtől a meccsig gyomorgörcsöm volt az izgalomtól, de ez a kezdéskor elmúlt.

Sander Sagosen, az Aalborg játékosa: - Nehéz dolgom volt, valaki folyamatosan figyelt rám, de csapatként megoldottuk ezt a helyzetet is. Háromgólos hátrányban sok mindenre gondoltam, tovább küzdöttünk, és meglett a továbbjutáshoz szükséges egy pont.

Közzétéve: 2015.02.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR