Boldog Születésnapot Vadkerti Attila!

Vissza
Boldog Születésnapot Vadkerti Attila!

Különleges lesz nap lesz a mai Vadkerti Attila, a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya számára. 100. BL-fellépésére készül, és ma ünnepli 33. születésnapját. Egy kis jegyzettel köszöntjük a klub leghűségesebb játékosát!

Kedves Kapitány!

Nagy nap ez a mai! Nagy, mert százados leszel, krisztusi korba lépsz, szóval ez a nap más lesz, mint a többi! Tudom, hogy ez neked mit jelent: sokat, mert mindig elmondod, ha beszélünk, hogy a Jó Isten kegyes veled, biztos, hogy szeret, mert sok-sok széppel ajándékozott meg. Bajnok lehettél, kétszer Magyar Kupát is a nyertél, az olimpián, Londonban a negyedik lettél a válogatottal, amelyben 120-szor szerepeltél, tavaly pedig Berlinben az EHF-kupát emelhetted a magasba.

Szegediként tetted mindezt. Hűséggel, kitartással, szorgalommal. Ez a klubhűség, amit te képviselsz példaértékű, ilyen a mai világban már nagyon ritka, nem is nagyon létezik. Gyerekként jöttél Szegedre, hogy megvalósítsd az álmaid, hogy jó kézilabdás váljon belőled. Tudom, hogy olyan ember vagy, aki mindig megcéloz, kitűz egy célt. Ezekért hajtottál, melóztál nap mint nap.

Nálunk, itthon, Magyarországon nem divat legendákat gyártani. Itt, sokszor nem szabad azt mondani, hogy Ő egy példakép. Nem, mert azt mondják, hogy ne viccelj már! Ő? Pont ő lenne az?

Igenis lehet legendákat választanunk, és ezek közé tartozol Te is kapitány, mert az  példakép lehet ha valaki olyan szorgalommal, és alázattal választja meg a hivatását, mint ahogy tetted. Lehet belőle jó kapitány, jó sofőr, jó pék, jó munkás, jó sportoló, vagy éppen jó kézilabdás. Tanulsággal szolgál a te pályafutásod. Tanulsággal, mert erről példát kell venni. Mindenkinek!

Én örülök annak, hogy rendszeresen azt mondhatom a meccseken, hogy "Hetessel, a MOL-Pick Szeged kapitánya, Vaaadkeeertiii Attila!" Örülök, mert tudom, hogy nagy szíved van: ez a szív SZEGEDI! És KÉK!


Kedves Kapitány! Boldog Születésnapot és Gratulálunk a 100. BL-fellépésedhez!


Tisztelettel:
Süli Róbert 

U.i.: Nem feledkezünk meg arról sem, hogy ezen a napon ünnepli a születésnapját Bajusz Sándor, minden idők legjobb szegedi balátlövője, aki szintén Legenda. Őt már többször méltattuk, mert nem vitás, hogy a szegedi szurkolótábor legnagyobb kedvence volt. És nemcsak volt, hanem az is marad!

Közzétéve: 2015.02.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR