Niko Mindegía: Jól vagyok!

Vissza
Niko Mindegía: Jól vagyok!

Niko Mindegía, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának spanyol válogatott játékosa túl van a térdműtéten. Irányítónk jól van, már megkezdte a rehabilitációt. Ha minden jól alakul, a hétvégén elhagyhatja az új klinikát.

„Rendben, anyuci!” – szólt tréfásan Niko Mindegía Thékesné Cinihez, miután megkapta az újabb utasítást, hogy milyen gyakorlatot végezzen az ágyon fekve, mit kell elvégeznie a gyógytornán.

Minden rendben csapatunk spanyol válogatott irányítójával. Csütörtökön délelőtt Szegeden, az új klinikán dr. Török László adjunktus végezte el a keresztszalag-plasztikát, ami jól sikerült.

– Csütörtök este voltak fájdalmaim, de jól vagyok, nagyon bízom benne, hogy a hétvégén hazamehetek. Már elkezdtük a rehabilitációt, ami nem lesz könnyű – mondta Niko.

Niko három hét után hazatér Spanyolországba, és otthon folytatja egy hónapig a rehabilitációt.

– Még a Pamplonában játszottam, amikor megismerkedtem egy kiváló gyógytornásszal, aki a Liverpoolnál, az Athletic Bilbaónál és a Barcelonánál is dolgozik, segít a futballisták felépülésben. Vele folytatom majd a gyógytornát. Az első időszakban fontos, hogy legyenek mellettem, anyukám pedig nagy segítségem lesz, ezért megyek haza, amit a klub engedélyezett.

Ha minden ideálisan alakul, akkor Niko hat hónap múlva elkezdheti az edzéseket. A MOL-Pick Szeged tábora nevében gyógyulást, felépülést kívánunk neki.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.02.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR