Ilyés Ferenc: Csak előre nézünk!

Vissza
Ilyés Ferenc: Csak előre nézünk!

Vasárnap 19 órakor utolsó csoportmeccsét játssza a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az EHF VELUX Bajnokok Ligájában. A már biztos csoportmásodik magyar együttes a dán Aalborg gárdáját fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

Ilyés Ferenccel, a MOL-Pick Szeged válogatott játékosával beszélgettünk.

- Volt külön elbeszélgetés a csurgói meccs után?

- Már a Csurgó elleni meccs után. Egyesével, minden játékossal külön-külön beszélt a Mister. Elmondta, hogy mi a gondja, mit vár el tőlünk. A hétfői első edzésen már nem volt téma, hogy mi volt az elmúlt meccseken, csak előre nézünk. Egyet kért: csak az járjon a fejünkben, hogy kézilabda! Csak erre figyeljünk, amikor játszunk, amikor edzünk. 

– A mostani keret híres arról, hogy remek közösséget alkot. Nem tört meg ez a két vereség miatt?

– Jóban és rosszban is kitartunk, így megmaradt az egység. Mindenkit bánt a két fiaskó, magyart és külföldi játékost egyaránt, mindenki szívén viseli a kudarcot. Tudjuk, hogy javítanunk kell, éppen ezért hihetetlen energiákat mozgósítva vasárnap a dán Aalborg ellen, mindenképpen nyerni szeretnénk.

– Mindent tudnak a dánokról?

– Juan Carlos Pastornál ez alap. Videóztunk, elemeztünk már csütörtökön, és ezt tesszük ma és holnap is. Mindenre felkészülünk.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.02.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR