Az Aalborg ellen zárjuk a BL-csoportkört

Vissza
Az Aalborg ellen zárjuk a BL-csoportkört

Vasárnap 19 órakor az újszegedi sportcsarnokban a dán Aalborg csapatát fogadjuk a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. A D csoport zárfordulójában csatázunk.

Eddig három dán csapattal találkoztunk a Bajnokok Ligájában, az Aalborggal háromszor csaptunk össze, kétszer nyertünk ellenük, egyszer vereséget szenvedtünk az észak-dániai együttestől. Itthon 37–28-ra nyertünk az eddig egyetlen szegedi meccsen, és ősszel a hatalmas Gigantium Arénában is diadalmaskodni tudtunk, ekkor 28–25-re nyertünk.

Az utolsó csoportmeccsünk következik a 2014–2015-ös szezonban, csapatunk már fordulókkal ezelőtt kiharcolta a továbbjutást, és az is kiderült, hogy a lengyel Kielce mögött a második helyen jutunk tovább a legjobb 16 közé. A sorsolásra február 24-én Bécsben kerül sor, ekkor derül ki, hogy kit kapunk a legjobb nyolc közé jutásért tartó párharcban. Az biztos, hogy az első meccset idegenben vívjuk, a visszavágó lesz majd Szegeden.

Niko Mindegíát csütörtök délelőtt megműtik, a MOL-Pick Szeged irányítója a Schaffhausen elleni meccsen szenvedett keresztszalag-szakadást. Játékosunk felépülése előreláthatólag 6 hónapot vesz igénybe.

Piotr Wyszomirski családi okok miatt hazautazott Lengyelországba. A vb-bronzérmes – a meccs előtt köszönti őt a klub – játékos szerdán visszatért Szegedre.

Zubai Szabolcs is rendbe jött, válogatott beállósunk kisebb húzódással bajlódott, de már a társakkal edz.

Eddig 117 meccset játszottunk a BL-ben, következik a 118. fellépés. Kapitányunk, Vadkerti Attila szép jubileumhoz érkezett, klubunk leghűségesebb játékosa 100. Bajnokok Ligája-találkozójára készül. Természetesen a meccs előtt köszöntjük majd a játékost, egy meglepetéssel készülünk számára.

Már megkezdődött a jegyárusítás, a jegymester.hu-n szépen fogytak a belépők.
Csütörtökön és pénteken 15 órától 18.30-ig az újszegedi sportcsarnokban is lesz jegyárusítás. A belépő 3000 forintba kerül, a családi jegy 3500 forintba.

Vasárnap 16 órakor nyit a pénztár.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.02.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/29
Ezüstéremmel zártuk az NB I-es szezont

A döntő második összecsapásán négy góllal kaptunk ki a Veszprémtől. A találkozó előtt megható programmal köszöntöttük a 2014-ben EHF-kupát nyert szegedi csapatot.

2024
05/28
Szurkolói információk a bajnoki döntőre

Szerdán 18 órakor a bajnoki döntőben a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR