Helló, Schaffhausen! Itt vagyunk!

Vissza
Helló, Schaffhausen! Itt vagyunk!

Holnap 20 órától lépünk pályára a Bajnokok Ligájában a svájciak vendégeként.

Szerda hajnalban indult, és kora délután érkezett meg Schaffhausenbe a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A svéd szélső, Jonas Källman beteg lett, hányt, hasmenése volt, csakúgy, mint kisfiának, Liamnek. Így ő otthon maradt, a többiek viszont utaztak.

A szegedi sakknagymesterrel, Lékó Péterrel még Budapesten futott össze a csapat. A csapat egyik legnagyobb szurkolója Dortmundba utazott feleségével, ahol egy előadást tart, majd pénteken megnézi a Dortmund–Mainz labdarúgómeccset a Bundesligában.

Svájcban kisebb meglepetésre nem havasak az utak, de azért ha körbenézünk, a hegycsúcsok fehérben pompáznak. 16.30-tól a Schaffhausen edzett a BBC Arénában, amely pár lépésre található a szegedi szállástól - a szobákból szinte a csarnokba érkeznek a játékosok. 

A megérkezés után Zubai Szabolcs nyilatkozott a csapat Facebook-oldalának, ezt a videót itt nézhetik meg!

A Szeged is edz este, holnap 20 órától pedig pályára lép a Bajnokok Ligája D csoportjában. Az összecsapásnak nagy tétje nincs, hiszen két fordulóval a vége előtt biztos, hogy a második helyen végzünk, ennek ellenére mindenki nyerni szeretne.

A mérkőzést a delmagyar.hu online tudósítja a helyszínről, a Digi Sport 1 pedig élőben közvetíti.

Közzétéve: 2015.02.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR