Az új év első bajnokija

Vissza
Az új év első bajnokija

Szombaton 18 órakor az év első bajnoki mérkőzését vívja a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Juan Carlos Pastor együttese a Tatabányát fogadja az alapszakasz utolsó előtti fordulójában.

Kezdünk! Szombattól immár élesben csatázik csapatunk, a MOL-Pick Szeged. A férfi kézilabda NB I 21. fordulójában, az alapszakasz utolsó előtti meccsén fogadjuk a Grundfos Tatabánya együttesét. A 18 órakor kezdődő találkozó a jótékonyságról szól, amint arról beszámoltunk, a klubunk az egykori játékosunknak, Kekezovics Marinkónak segít, akinek a felesége súlyos beteg. A meccsre 500 forint lesz a belépő – ezen a meccsen még nem üzemel a bankterminál –, a szurkolók két urnában helyezhetik el a családnak szánt adományokat.

Csapatunk 18 meccset játszott eddig az alapszakaszban és mind a 18-at megnyerte. 647-szer zörgettük meg az ellenfelek kapuját, összesen 429-szer találtak a kapunkban. Az NB I-ben a legeredményesebb játékosunk Rajko Prodanovics, aki 86 gólt szerzett.

A szerb válogatott szélső lett december hónap legjobb MOL-Pick Szeged játékosa, a holnapi találkozó előtt Pignitzky István György és felesége adja át Rajkónak az ajándékot.

A meccs előtt köszöntjük majd klubunk alapítóját, Ludányi Mártont, aki a közelmúltban ünnepelte 80. születésnapját. Arra kérünk mindenkit, hogy lehetőleg időben érkezzen, mert a bemutatás után szeretnénk népes közönség előtt felköszönteni Marci bácsit.

Az ősszel idegenben magabiztosan nyertünk, már a félidőben 16–11-re vezettünk, a végén 30–22-re győztünk a Tatabánya otthonában.

B&B hét-hét gólt vágott, azaz Balogh Zsolt és Dean Bombac ennyiszer zörgette meg az egykori Bányász kapuját.

Szurkolóink eddig is bizonyították már, hogy mennyire sportszerűek, és nem feledik azokat a játékosokat, akik egykor Pick-mezt viseltek, így Katzirz Dávid és Törő Szabolcs nagy tapsra számíthat.

A meccsről a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 élőben jelentkezik, a csapat Facebook oldala részeredményekkel számol be.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.02.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR