Teljes a keret, készül a csapat

Vissza
Teljes a keret, készül a csapat

Teljes a keretünk, minden válogatott játékos visszatért a MOL-Pick Szegedhez. Szombaton 18 órakor az év első bajnokiját vívjuk, hazai pályán a Tatabányát fogadjuk. A belépő 500 forint lesz. A meccs jótékonyságról szól, egykori játékosunk, Kekezovics Marin

Mindenki a fedélzeten, csütörtök délelőtt régen látott népes kerettel készült a MOL-Pick Szeged együttese. Visszatért José Manuel Sierra, Antonio García Robledo és Piotr Wyszomirski is. 

A bemelegítés után a Tatabánya elleni taktikai elemek gyakorlása játszotta a főszerepet. Szombaton 18 órakor a patinás "Bányász" lesz az ellenfelünk. A vendégek mestere az a Vladan Matics, aki minden idők legeredményesebb szegedi edzője. A Tatabánya soraiban szerepel a szintén egykori Pick-játékos, Katzirz Dávid és Törő Szabolcs. A vendégek szintén nagyobb összeget ajánlottak fel Kekezovics Marinkónak, aki egykor a játékosuk volt.

Amint arról beszámoltunk, az év első bajnoki-mérkőzése a jótékonyságról is szól. A Kekezovics családnak segítünk. 500 forint lesz a belépő, a csarnokban 2 urnát helyezünk ki, ebbe lehet majd az adomáynokat elhelyezni.

A jegymester.hu-n már lehet elővételben jegyet vásárolni, a sportcsarnok jegypénztára szombat 16 órakor nyit. A bankkártyás terminál még ezen a jótékonysági meccsen nem üzemel. 

Mindenki egészséges, ez fontos hír, hiszen február már igazán izgalmas hónap lesz. Február 12-én Svájcban, a Kadetten Schaffhausen ellen a VELUX EHF Bajnokok Ligájában csatázunk. 

 

Közzétéve: 2015.02.05.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/03
Győzelemmel hangoltunk a Kielce ellen

Győzelemmel hangoltunk a Kielce elleni Bajnokok Ligája rangadóra. A Budai Farkasok otthonában 39-30-ra nyertünk.

2022
12/02
Borítsuk kékbe az Arénát!

A Hét meccsét vívjuk december 7-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában. Hazai pályán fogadjuk a lengyel Lomza Industria Kielcét. Borítsuk kékbe az Arénát!

AZ ÖSSZES HÍR