Licit, meccs, készülődés

Vissza
Licit, meccs, készülődés

Pénteken 18 órakor Újvidéken, a Vojvodina ellen játszunk edzőmeccset. A Kekezovics család megsegítésére felajánlott Flensburg-mez licitje már 50 ezer forintnál jár. Jövő héten péntek (február 6.) 12 óráig lehet licitálni.

Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke ajánlott fel egy Flensburg-mezt, amelyet a BL-győztes csapat tagjai aláírtak. A bevétel a Kekezovics családé lesz. A licit elindult, és jelenleg 50 ezer forintot ajánlottak érte. Egészen február 6-án (péntek) 12 óráig várják a liciteket, a suli.robert@delmagyar.hu e-mail címre.

Csapatunk összefogott egykori játékosunkért, akinek a felesége súlyos beteg. A Tatabánya elleni meccsre a belépő 500 forint lesz, így a szurkolók adományokat helyezhetnek el a kihelyezett urnákban.

A február 7-i bajnokira a jegymester.hu-n megkezdődött a jegyárusítás. A találkozó előtt 16 órakor nyit majd a pénztár.

A MOL-Pick Szeged most pénteken 18 órakor Újvidéken, a Vojvodina ellen játszik edzőmeccset.

A férfi kézilabda-világbajnokságon, Katarban a spanyol válogatott (a csapat tagja a MOL-Pick Szeged két játékosa: José Manuel Sierra és Antonio García Robledo) a franciák ellen (kezdés: 19 óra), a lengyelek (Piotr Wyszomirski a keret tagja) pedig Katar ellen (kezdés: 16.30, élő: Sport 1) csatáznak a vasárnapi döntőbe jutásért. Egy biztos: lesz szegedi vonatkozású érmese a világbajnokságnak. Azonban az sem lehetetlen, hogy éppen a szegedieket is a soraikban tudó válogatottak vívják a döntőt.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.01.29.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/25
Mirko Alilovic: most már előre tekintünk

Július 21-én az V. PICK-nikkel indítjuk a 2019-20-as szezont, csütörtökön este pedig már megtudjuk, kikkel játszunk a Bajnokok Ligája csoportkörében. Mindezek előtt még horvát kapusunkkal, Mirko Aliloviccsal értékeltük a mögöttünk hagyott idényt.

2019
06/24
BL: az ötödik kalapba kerültünk

Az Európai Kézilabda-szövetség nyilvánosságra hozta kalapkiosztását, amely alapján csütörtökön 18 órától Bécsben kisorolják a Bajnokok Ligája 2019-20-as idényének csoportjait.

AZ ÖSSZES HÍR