Gidai és Hegedüs gólokkal tért vissza

Vissza
Gidai és Hegedüs gólokkal tért vissza

Lejátszotta első edzőmeccsét a MOL-Pick Szeged. 15-12-es félidő után 31-22-re nyertünk a szerb Metaloplastika Sabac ellen.

MOL-Pick Szeged-Metaloplastika Sabac 31-22 (15-12)
Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, újszegedi sportcsarnok, 600 néző. Vezette: Kiss, Heim.
MOL-Pick Szeged: Pásztor - Parrondo 2/1, Balogh 5/4, Mindegía 2, Zubai 3, Ilyés 2, Vadkerti 1. Csere: Nagy M. (kapus), Blazevic, Ancsin 4, Prodanovics 6/4, Gidai 2/1, Hegedüs 1,  Velky 1, Loncar, Fekete 1, Szabó, Molnár. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 2, ill. 2 perc.
tméteres: 11/10, ill. 2/0. 

Korai kezdés ide, korai kezdés oda, többen voltak az újszegedi sportcsarnok lelátóján, mint egy Honvéd, vagy MTK NB I-es futballmeccsen. Parrondo szerezte 2015 első szegedi gólját, a vendégek azonban 6-3-ra megléptek, időt is kért Pastor-mester, amit jót tett. A keménykedésért nem mentek a szomszédba sabaciak, osztották rendesen a hazai játékosokat. A 25. percben az idényben először pályára lépő Gida Máté gólja után már a hazaiak vezettek, 12-11-re, sőt a Ceglédről visszarendelt beállós, Hegedüs Márk által kiharcolt hetes után - Prodanovics értékesítette - már 13-11 állt az eredményjelzőn. A félidő végére - az utolsó percben Pásztor Imre megfogott egy hetest - már háromgólosra duzzadt a szegedi előny: 15-12. 

Pásztor Imre a második félidő elején gyorsan megfogott egy hetest, a Szeged pedig rendre értékesítette a büntetőket, így fokozatosan nőtt a különbség, a 42. percben 22-16 volt a MOL-Pick Szegednek. Pásztor ügyeskedett a kapuban, a többiek pedig robogtak, így csak a különbség volt kérdéses. A hajrában beállt a kapuba Nagy Martin, a Pick Szeged korábbi kapusának, Nagy Zoltán gyermeke. Az utolsó percekre jöttek a fiatalok, köztük az új szerzemény Vladan Loncar. A vége sima szegedi győzelem.

Közzétéve: 2015.01.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR