A Prodanovics család slágere: Mókuska! Mókuska!

Vissza
A Prodanovics család slágere: Mókuska! Mókuska!

Rajko Prodanovics gőzerővel készül a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával. Szerb válogatott szélsőnk kisebb sérüléssel bajlódott, így külön munkát végzett. Szerencsére rendbe jött, így ott lehet a pénteki (kezdés: 16 óra) hazai, Metaloplastika elleni

– Melyik a család kedvenc magyar gyerekdala?

– Ezek szerint már te is tudod! Igen, már én is, és a feleségem is megtanulta kivülről. „Mókuska! Mókuska! Felmászott a fára!” Petar fiam bölcsibe jár, ott tanulta meg, és énekelte egyfolytában otthon. Először nem tudtuk, mi ez, így interneten megkerestük. Tényleg nagy sláger otthon, de a fiúk az öltözőben is szokták nekem énekelni.

– Nem furcsa a tévén nézni a világbajnokságot?

– Csak magunkat okolhatjuk, hogy nem lehetünk ott a katari vébén. Mi, azaz a szerb válogatott rontotta el, így ha fájó is, de magunkban kell keresni a hibát. Persze, hogy furcsa, mert minden sportoló álma, hogy ilyen tornán szerepeljen.

Az elmúlt napokban külön edzettél a társaktól. Mi a gond?

– Volt egy kisebb húzódásom, de szerencsére ez rendbe jött, így szerdától már a csapattal edzem, pénteken pedig pályára léphetek az edzőmeccsen, amit mindenki nagyon vár, jó lesz újból játszani.

– Húzós lesz a február!

– Húzós, hiszen a magyar bajnokság mellett a BL-ben is két meccset játszunk. Az ősszel jó alapot szereztünk, sokat dolgoztunk, gyakoroltunk, és ennek a Bajnokok Ligájában meg is lett az eredménye. A következő hónap éppen jó rávezetés lesz a további feladatokra.

– Zubai Szabi azt mondta, hogy neki hiányzott az ősszel a Veszprém. Neked hiányzott?

– Nem különösebben! Éppen azért, mert többen újak voltunk, így nekünk el kellett sajátítani az a taktikát, amit Juan Carlos Pastor vezetőedző elképzelt. Ez úgy gondolom, hogy maximálisan sikerült. Persze, most már én is várom a szuperrangadót, hogy újból megmérkőzzünk majd a nagy riválissal. Igaz, egyelőre ez még odébb van, és csakúgy, mint a spanyol mesterünk, mi is következő feladatra, így a pénteki edzőmeccsre koncentrálunk.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.01.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/08
10 éves EHF-kupagyőzelmünk ünnepére készülünk

2014. május 18-án Berlinben megnyertük az EHF-kupát. Jövő szombaton lesz 10 éve. Ünnepi eseményekkel készülünk.

2024
05/07
Szerdán indul a jegyértékesítés a Veszprém elleni bajnoki döntő szegedi mérkőzésre

Szerdán indul a jegyértékesítés a Veszprém elleni bajnoki döntő szegedi mérkőzésre.

AZ ÖSSZES HÍR