Juan Carlos Pastor: Az alapot most szerezzük meg!

Vissza
Juan Carlos Pastor: Az alapot most szerezzük meg!

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata január 5-én kezdte el a felkészülést. A világbajnokságon szereplő játékosok nélkül foghíjas a keret, de az edzések így is kemények. Mesterünk, Juan Carlos Pastor azt vallja, az alapot most szerezzük meg. Pénteken

– Minden úgy zajlott a héten, ahogyan eltervezte?

– A hét a fizikai felkészítésről szólt, délelőttönként a jó időben az újszegedi ligetben futottunk, utána a konditeremben folytattuk a munkát. Délutánonként a junior korú játékosokkal egészítettük ki a keretet. Minden rendben volt. Fontos a kezdés, most azok a játékosok, akik itt vannak, egy biztos alapot kaphatnak a hátralévő időszakra.

– Változik valami a jövő héten?

– Igen, hiszen a taktikai variációk elsajátítása kerül előtérbe. Most már többen vagyunk, visszatért Hegedüs Márk, Gidai Máté, velünk van az új fiú, Vladan Loncar, így lesz mit gyakorolni. Nagyon szeretnénk a következő hétvégén egy edzőmeccset itthon játszani. Keressük az ellenfelet, bízom benne, hogy hamarosan megtaláljuk.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.01.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR