Elkezdtük a felkészülést

Vissza
Elkezdtük a felkészülést

Hétfő délelőtt egyelőre foghíjas kerettel – a válogatott játékosok hiányoznak – elkezdte a felkészülést a MOL-Pick Szeged. Futással indult 2015 első tréningje.

Szerencsére nem volt hideg, sütött a nap, így jó idő fogadta az újszegedi ligetben a MOL-Pick Szeged játékosait 2015 első tréningjén. Juan Carlos Pastor vezetőedző is futóruhát öltött, beállt a játékosok közé. Egyelőre hiányoznak a válogatott játékosok, így foghíjas a keret. Vadkerti Attila, a születésnapját ünneplő Roberto Parrondo, Rajko Prodanovics, Alen Blazevic, a sérülése után visszatérő Gidai Máté, a kölcsönből visszahívott Hegedüs Márk és az új bosnyák szerzemény, Vladan Loncar rótta a köröket.

A hét erről szól, pénteken azonban már népesebb lesz a csapat, csatlakozik a négy magyar válogatott, Ilyés Ferenc, Zubai Szabolcs, Balogh Zsolt és Ancsin Gábor, illetve a spanyol válogatott Niko Mindegía, aki első számú tartalék a katari vébén szereplő hispán együttesben.

Jó hír, hogy Zubai Szabolcs bokasérülése szépen javul, így pénteken ő is edzésbe áll.
Az első napon, azaz hétfőn két edzés szerepel a programban, a fiúk még szombat délelőtt is edzenek majd.

Az első tétmeccset február 7-én (szombat) 18 órakor az NB I-ben hazai pályán a Tatabánya ellen vívjuk.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.01.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR