Bosnyák tehetséget igazoltunk

Vissza
Bosnyák tehetséget igazoltunk

Fiatal, tehetséges balátlövőt igazolt a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A hónap végén 18. születésnapját ünneplő Vladan Loncarral kötött szerződést (másfél+két év) a szegedi együttes. A bosnyák fiú, aki 201 centiméterre nőtt, a jövő nagy reménység

– Az elmúlt nyáron keresett meg a klub, akkor jártam először a városban. Minden tetszett, így örültem annak, hogy egy patinás csapat szerződtetett. Biztos, hogy nem lesz könnyű elszakadni a szülői háztól, de az életemet a kézilabdára tettem fel. Ott voltam a katari világbajnokságra készülő bő keretben, így Vladimir Vranjessel sokat diskuráltam, mesélt nekem mindenről. Tudom, hogy jó helyre kerültem. Juan Carlos Pastor a világ egyik legelismertebb edzője, tőle pedig sokat tanulhatok. Másfél plusz két éves szerződést kötöttünk a klubbal. Szeretném bebizonyítani, hogy érdemes volt Szegedre csábítani, nekem hatalmas kihívás egy európai topcsapatban játszani – nyilatkozta székfoglalójában Vladan Loncar.


Névjegy
Név: Vladan Loncar
Poszt: balátlövő
Becenév: Vlado
Magasság: 201 cm
Született: Szarajevó, 1997. 01. 25.
Csillagjegy: Vízöntő
Hobbi: kosárlabda
Kedvenc szín: fehér és fekete
Film: A Gyűrűk ura
Könyv: A Da Vinci-kód
Étel: mindent, amit az anyukám főz
Ital: narancslé
Ország: Bosznia-Hercegovina
Város: Visoko
Kedvenc csapat: THW Kiel
Játékos: Filip Jicha

Közzétéve: 2015.01.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR