Szegediek egymás ellen csatáznak

Vissza
Szegediek egymás ellen csatáznak

Csütörtökön korán reggel elutazott Spanyolországba, Oviedóba a magyar férfi kézilabda-válogatott. A mieink péntektőll egy négycsapatos nemzetközi tornán csatáznak.

Az első fordulóban, péntek  este 20 órakor a MOL-Pick Szeged szurkolói igazán érdekes meccset láthatnak, hiszen a házigazda hispán együttesben három (Sierra, Robledo, Mindegía), míg a magyar együttesben négy (Ilyés, Zubai, Ancsin, Balogh) szegedi kap szerepet, így hét szegedi játékost láthatnak a szurkolók. Szerdán eldőlt, hogy a tornát a Sport 2 televízió élőben közvetíti, így szombaton újabb MOL-Pick-játékost láthatnak Talant Dujshebaev csapata ellen pályára lépni, a lengyel kapuban minden bizonnyal Piotr Wyszomirski is szerepet kap. Vasárnap a norvégok ellen zár a magyar együttes.

Az is friss hír a nemzeti együttessel kapcsolatosan, hogy a jövő heti kecskeméti edzőtábor elmarad, így a négy szegedi a hét közepén csatlakozhat Juan Carlos Pastor együtteséhez.  

A spanyolországi felkészülési torna programja (Oviedo):
Péntek, 18: Lengyelország–Norvégia, 20: Spanyolország–Magyarország. Szombat, 18: Magyarország–Lengyelország, 20: Spanyolország–Norvégia. Vasárnap, 11: Norvégia–Magyarország, 13: Spanyolország–Lengyelország.

Közzétéve: 2015.01.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR