Gidai Máté elkezdi

Vissza
Gidai Máté elkezdi

Gidai Máté még 2014 tavaszán szenvedett térdsérülést. Az utánpótlás-válogatott szélső hétfőn elkezdi az alapozást a MOL-Pick Szegeddel. A fiatal játékos nagyon várja a visszatérést.

– A héten tértem vissza az Amerikai Egyesült Államokból, édesanyám testvérénél voltam, Los Angelesben nála végeztem a rehabilitációt. Sokat dolgoztunk, erősítettük a combizmom, a térdem. Jól bírta a futást is, így lekopogom, jelenleg minden rendben velem. Hétfő délelőtt ott leszek az első edzésen, már nagyon várom, hogy végre társakkal lehessek. Hosszú volt a gyógyulás, és voltak benne nehéz időszakok. Nagyon bízom benne, hogy bírja majd a nagyobb terhelést is, és amikor februárban elkezdődnek a meccsek, addigra már jó állapotba kerülök – nyilatkozta Gidai Máté.

Közzétéve: 2015.01.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR