Január 12-én kezdjük a felkészülést

Vissza
Január 12-én kezdjük a felkészülést

A MOL-Pick Szeged játékosai a szabadságukat töltik. A felkészülést január 12-én kezdjük el.

Fárasztó ősz után a játékosok hosszabb pihenőt kaptak Juan Carlos Pastortól, a MOL-Pick Szeged edzőjétől. Igaz, ez már január 3-tól a válogatott játékosokra nem igaz, hiszen a magyar nemzeti csapat tagjai, köztük a szegediek, Ilyés Ferenc, Zubai Szabolcs, Balogh Zsolt és Ancsin Gábor Győrben edzőtáborozik, így számukra véget ért a pihenő.

A spanyol válogatottba José Manuel Sierra, Antonio García Robledo és Niko Mindegía kapott meghívást, a világbajnoki címvédő hispánok a katari vébére készülnek, csakúgy, mint a Dean Bombacot a soraiban tudó szlovénok, a Vladimir Vranjessel felálló bosnyákok, a Piotr Wyszomirksit a keretben tudó lengyelek, és a svédeknél szereplő Jonas Källman.

Rajko Prodanovics, és masszőrünk, Djordje Ignjatovics a szerb válogatottal készül, a plávik hozzánk hasonlóan nem jutottak ki a világbajnokságra.

Az is biztos, hogy az első napon nem lesz telt ház az edzésen, így foghíjas kerettel kezdjük meg a felkészülést.

Közben a csapatunk honlapján a szurkolók voksolhatnak december legjobb szegedi játékosára. Szeptemberben Dean Bombac, októberben Balogh Zsolt, november José Manuel Sierra lett a drukkerek szerint csapatunk legjobbja. Szavazni január 12-éig lehet!

Az is biztos, hogy a felkészülési időszakban lesz edzőmeccsünk. Január 30-án Újvidéken, a Vojvodina ellen vívunk tesztmeccset. Szeretnénk még egyszer itthon, az újszegedi sportcsarnokban is pályára lépni, egyelőre ellenfél keresésben van a csapat, ha minden jól alakul, akkor a jövő hétre kiderül, hogy kit fogadunk?

Az első éles partinkat február 7-én (18 óra) a Tatabánya ellen vívjuk az NB I-ben. A patinás Bányászt az újszegedi sportcsarnokban fogadjuk.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2015.01.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
06/18
Két akadémistánkat is kölcsönadunk az NB I-be

Két tehetséges akadémiai játékosunk is kölcsönbe kerül a következő szezonban. Gazsó Péter a HSA NEKA, míg Fekete Gellért a Csurgói KK csapatában szerepel az NB I-ben.

2024
06/17
Június 19-én döntenek

Klubunk beadta a szabadkártya kérelmét a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája szezonra. Június 19-én döntenek az indulókról.

AZ ÖSSZES HÍR