Szombaton a tél meccse a barátság jegyében (2. rész)

Vissza
Szombaton a tél meccse a barátság jegyében (2. rész)

Szombaton 16.30-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a KS Vive Tauron Kielce együttesét fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A D csoport 8. fordulójában vív rangadót a MOL-Pick Szeged a lengyel bajnok ellen.

Kezdjük a legfontosabbal, a jegyárusítással. Bizony interneten a legtöbb jegy gazdára talált. Csütörtökön 15 órakor nyit a pénztár az újszegedi sportcsarnokban. Nagyon fontos információ, hogy aki csak magyar bajnokira szóló bérlettel rendelkezik, annak csütörtök 18.15-ig tartják a helyét, ezután értékesítésre kerül. Kevés jegy maradt, lesznek korlátozott számban állójegyek is. Ha marad belépő, akkor pénteken kinyit a pénztár. A belépő 3000, a családi jegy 3500 forintba kerül. 

Közel 200 lengyel szurkoló érkezik a meccsre. Igazi meccshangulat lesz, így a szegedi szurkolók hangerejére is nagy szükség lesz a meccsen.
115. BL-meccsünket vívjuk, Kijevben a Motor ellen arattuk a 50. győzelmünket. A Kielce ellen ez lesz a negyedik fellépésünk. Riválisunkat már sikerült legyőznünk, 2013-ban a nyolcaddöntőben 26–25-re nyertünk.

Teljes a keretünk, Antonio García Robledo a Balmazújváros elleni meccsen hat góllal tért vissza a csapatba.

Ilyés Ferenc még kihagyta a keddi bajnokit, azonban szerdától már a kerettel gyakorol, rendbe jött a combsérülése.

A ma névnapját ünneplő magyar válogatott Ilyés Ferenc édesanyja – Székelyudvarhelyről jön –, Miklós Magdolna is itt lesz a meccsünkön, akit egykor a világ legjobb női kézilabdásának is megválasztottak.

Készül a csapat, gőzerővel. A tél meccse következik a barátság jegyében. Ez sem véletlen, hiszen mint mindenki tudja: lengyel–magyar jó barát.
Ezt szerencsére a szegedi szurkolók is megtapasztalhatták, mert egykor Plockban – velük játszottunk először lengyel csapattal a BL-ben –, majd Kielcében is hihetetlen barátsággal fogadtak bennünket, utána pedig Szegeden is kitettek magukért a Pick-drukkerek.

Apropó, szurkolók. Ők is készülnek. A meccs előtt a sportcsarnok aulájában szaloncukrot gyűjtenek, amit a Vöröskeresztnek ajánlanak fel. A Télapó és a két krampusz várja a felajánlásokat, őket kell keresni a meccs előtt.
Nekünk pedig most egy dolgunk marad: megkezdeni a visszaszámlálást, izzítani a hangszálakat, mert minden hangra, minden tapsra nagy szükségünk lesz!

CSAK ELŐRE! HAJRÁ MOL-PICK SZEGED!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.12.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR