Kijevi télbe érkeztünk

Vissza
Kijevi télbe érkeztünk

Szerencsésen megérkeztünk Kijevbe. Az ukrán fővárosban szerdán magyar idős szerint 17 órakor a Bajnokok Ligája hetedik fordulójában lépünk pályára. Ellenfelünk, az ukrán bajnok Motor Zaporozsje a feszült politika helyzet miatt kénytelen ideiglenes helyszí

Most minden rendben volt. Semmi sem késett, így időben érkeztünk meg Kijevbe. A repülőtérről kilépve metsző hideg fogadta a MOL-Pick Szegedet. A kijevi dugót szerencsésen leküzdöttük, így mindenki elfoglalta a szobáját.

Ebéd, majd pihenő következett a programban, magyar idő szerint 18 órakor - ez itt 19 óra - pedig edzés következik. A csarnok 3 perc sétára van a Hoteltől. Furcsa lesz hóban megtenni ezt a rövid utat, igaz Ukrajnába már tél van. Szerencsére mindenki rendben. 

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.11.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR