José Manuel Sierra: megyünk tovább!

Vissza
José Manuel Sierra: megyünk tovább!

Remekül védett, nem véletlenül lett a VELUX EHF Bajnokok Ligája hatodik fordulójának a legjobb kapusa, José Manuel Sierra. Csapatunk spanyol válogatott játékosával beszélgettünk.

– Fontos győzelmet arattunk a francia bajnok otthonában, aminek természetesen nagyon örülök. Fontos volt a kezdés, ami meghatározta végül a meccset, mert kellő erőt kaptunk a kiváló rajt után. Nekem is bejöttek az első védések, ami egy kapusnak önbizalmat ad. Végig koncentráltnak kellett maradnom, a második félidőben jött is egy kis holtpont nálam, de szerencsére ezen gyorsan átlendültem, jött egy védés, ami visszahozott a meccsbe. Fantasztikusan küzdött a csapat, ezt a sikert közösen értük el. Az utolsó támadás a franciáké volt, de Nagy Kornél olyan messziről dobta el a labdát, hogy nem okozott gondot, nem is izgultam, hogy gond lehet belőle. Megyünk tovább, jön az ukrán túra, amit természetesen szeretnénk sikerrel zárni – nyilatkozta José Manuel Sierra, a MOL-Pick Szeged kapusa. 

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.11.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR