Salut Dunkerque! Minden rendben!

Vissza
Salut Dunkerque! Minden rendben!

Pénteken közel 11 órás utazás után megérkezett a franciaországi Dunkerque-be a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Este a meccshelyszínen tréningeztünk.

Nem volt egyszerű az utunk. Késett a gép, Brüsszelben sokat kellett várni a csomagokra, majd jött egy nagy dugó, így borult a napi program, minden csúszott. Későn ebédeltünk, ami már majdnem vacsora volt, így senki sem tudta teletömni a hasát, mert ezután edzeni mentünk. A gyors bemelegítés után a taktikai elemeket vette még át a MOL-Pick, Juan Carlos Pastor magyarázta a Dunkerque elleni játékot. Mindenki ott volt a pályán, edzett, így a sérültek, Mindegía, Robledo és Bombac, míg Ilyés Ferenc külön mozgott. 

Hatalmas csata várható, hiszen a francia bajnok most zsinórban kétszer vereséget szenvedett. Előbb tőlünk a BL-ben, majd a hazai bajnokságban.
MOL-Pick Szeged szurkolókban nem lesz hiány. Népes tábor lesz ott a lelátón, Szegedről, Angliából, Belgiumból és természetesen Franciaországból is sok-sok drukker jön el a meccsre.

A meccset a Digi Sport 1 élőben közvetíti, a delmagyar.hu online tudósításban számol be.

 

Közzétéve: 2014.11.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR