Elhunyt Csáky Béla, csapatunk legendás balátlövője

Vissza
Elhunyt Csáky Béla, csapatunk legendás balátlövője

Csütörtök kora délután súlyos betegség után elhunyt Csáky Béla, csapatunk korábbi legendás balátlövője. A Szegedi Volánnal sok-sok sikert ért el. Mindig is igazi csapatember volt hatalmas szívvel.



Tudtuk, hogy beteg. Szurkoltunk neki, hogy rendbe jöjjön. És milyen a sors? A ten akartunk vele találkozni. Már meg volt beszélve a találka, hogy diskuráljunk egyet, felelevenítsük a csodás meccseket, csapattársakat, sikereket, gólokat, hogy cikket írjanak róla a Délmagyarországban. Nosztalgiázni akartunk az Előréről, a Szegedi Volánról.
Ám jött a szomorú hír: 68 éves korában elhunyt Csáky Béla, klubunk legendás balátlövője.
Kővári Árpád edzője volt. Ő úgy emlékezett rá, mint egy hihetetlen szívvel rendelkező emberre, aki meghatározó szerepet töltött be a csapaton belül, az öltözőben mindig vitte a prímet, ő volt a hangulatfelelős. Ha jött egy fiatal, segítette, nem riválisnak tekintette, mindig egyengette az útját, tanította. Csáky Béla annak a legendás Volánnak volt a tagja, amelyben többek között Dobó Károly, Oláh Béla, Giricz Sándor, Badó László, Lesti István és Tamás Sándor is szerepelt. A Volán megnyerte a Magyar Népköztársaság Kupát (mai magyar kupa), és elindulhatott a KEK-ben, ahol a világhírű Barcelonát búcsúztatta. Csáky Béla 68 éves volt. Temetéséről később intézkednek.
A családnak őszinte részvétünk! Nyugodjon Békében!

Közzétéve: 2014.11.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR