Kedden Mezőkövesden a MOL-Pick

Vissza
Kedden Mezőkövesden a MOL-Pick

Kedden 18 órakor a férfi kézilabda NB I 14. fordulójában Mezőkövesden lép pályára a MOL-Pick Szeged.

Vasárnap este még ünnepelt – szolidan – a MOL-Pick Szeged, a VELUX EHF Bajnokok Ligájában fontos győzelmet (23–21) arattunk a francia bajnok, a Dunkerque ellen, hétfőn viszont ismét a munka, a meccsek kerültek előtérbe.

Nyolc nap alatt három találkozót játszunk, és mindhármat idegenben.
Kedden 18 órakor az NB I-ben hetedik helyen álló Mezőkövesd otthonában lépünk pályára. Nemcsak mi, hanem a Skaliczki-fiúk is meccset játszottak vasárnap, méghozzá a Csurgó ellen Nagyatádon, ahol a CSKK 31–22-re nyert ellenük.
Az őszi meccsen mi 33–21-re diadalmaskadtunk a matyaóföldiek ellen, akiknek a soraiban több légiós is szerepel. Egy biztos: Zubai Szabi számára különleges lesz a meccs, mert újból szülővárosában szerepelhet.

A Kövesd elleni meccsünkről a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik, csapatunk Facebook-oldala pedig részeredményeket közöl.

Szombaton már megkezdődik a második kör a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, igazán pikáns, hogy újból a Dunkerque együttesével csatázunk. Az észak-franciaországi városban népes magyar tábor drukkol majd nekünk, a közeli Angliából sok-sok szurkoló kel majd útra, illetve itthonról is többen elutaznak a meccsre.

Dunkerque után nem sokat leszünk itthon, vasárnap érkezik haza a csapat, jövő kedden azonban a Szeged–Budapest buszút után a Budapest–Varsó–Kijev repülőútvonalon Ukrajnába érkezik a társaság, ahol november 26-án (szerda) magyar idő szerint 17 órakor a Motor Zaporozsje ellen mérkőzünk.

Húzós napok elé néz a csapatunk, de a lelkes szegedi közönség, amely remek hangulatot teremtett vasárnap a csarnokban, kellő erőt és önbizalmat adott a fiúknak.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.11.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR