Kedden Mezőkövesden a MOL-Pick

Vissza
Kedden Mezőkövesden a MOL-Pick

Kedden 18 órakor a férfi kézilabda NB I 14. fordulójában Mezőkövesden lép pályára a MOL-Pick Szeged.

Vasárnap este még ünnepelt – szolidan – a MOL-Pick Szeged, a VELUX EHF Bajnokok Ligájában fontos győzelmet (23–21) arattunk a francia bajnok, a Dunkerque ellen, hétfőn viszont ismét a munka, a meccsek kerültek előtérbe.

Nyolc nap alatt három találkozót játszunk, és mindhármat idegenben.
Kedden 18 órakor az NB I-ben hetedik helyen álló Mezőkövesd otthonában lépünk pályára. Nemcsak mi, hanem a Skaliczki-fiúk is meccset játszottak vasárnap, méghozzá a Csurgó ellen Nagyatádon, ahol a CSKK 31–22-re nyert ellenük.
Az őszi meccsen mi 33–21-re diadalmaskadtunk a matyaóföldiek ellen, akiknek a soraiban több légiós is szerepel. Egy biztos: Zubai Szabi számára különleges lesz a meccs, mert újból szülővárosában szerepelhet.

A Kövesd elleni meccsünkről a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik, csapatunk Facebook-oldala pedig részeredményeket közöl.

Szombaton már megkezdődik a második kör a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, igazán pikáns, hogy újból a Dunkerque együttesével csatázunk. Az észak-franciaországi városban népes magyar tábor drukkol majd nekünk, a közeli Angliából sok-sok szurkoló kel majd útra, illetve itthonról is többen elutaznak a meccsre.

Dunkerque után nem sokat leszünk itthon, vasárnap érkezik haza a csapat, jövő kedden azonban a Szeged–Budapest buszút után a Budapest–Varsó–Kijev repülőútvonalon Ukrajnába érkezik a társaság, ahol november 26-án (szerda) magyar idő szerint 17 órakor a Motor Zaporozsje ellen mérkőzünk.

Húzós napok elé néz a csapatunk, de a lelkes szegedi közönség, amely remek hangulatot teremtett vasárnap a csarnokban, kellő erőt és önbizalmat adott a fiúknak.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.11.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
06/21
Irány a Bajnokok Ligája!

Pénteken döntött az Európai Kézilabda Szövetség, elfogadta szabadkártya kérelmünket, így 2024-2025-ös szezonban is a Bajnokok Ligájában szerepelhetünk.

2024
06/18
Két akadémistánkat is kölcsönadunk az NB I-be

Két tehetséges akadémiai játékosunk is kölcsönbe kerül a következő szezonban. Gazsó Péter a HSA NEKA, míg Fekete Gellért a Csurgói KK csapatában szerepel az NB I-ben.

AZ ÖSSZES HÍR