Megvan a negyedik győzelem!

Vissza
Megvan a negyedik győzelem!

A férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligájában 23-21-re nyerünk a francia bajnok Dunkerque ellen.

MOL-Pick Szeged-Dunkerque HB Grand Littora (francia) 23-21 (11-10)
Férfi kézilabda Bajnokok Ligája, D csoport, 5. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3500 néző. Vezette: Pavicsevics, Raznatovics (macedónok).
MOL-Pick Szeged: Sierra - Prodanovics, Zubai 2, Blazevic, Ilyés 1, Källman 5, Mindegía 3. Csere: Wyszomirski (kapus), Bombac 1/1, Balogh 7/3, Parrondo 2, Vadkerti, Ancsin 1, Vranjes 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Dunkerque HB Grand Littora: Gerard - Tuati, Soudry, Lamon, Afgour 5, Nagy K. 3, Butto 8/4. Csere: Causse 2, Pejovics 1, Paczkowski 1, Grocaut 1, Mokrani, Emonet. Vezetőedző: Patrik Cazal.
Hétméteres: 5/4, ill. 6/4.
Kiállítás: 6, ill. 2 perc.

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője: - A védekezés és a kapusteljesítmény is kiemelkedő volt, emiatt már az első félidőben is lehetett volna nagyobb az előnyünk, ám nekünk is voltak hibáink a játék közben. A második félidőben a jó kezdés után ismét rossz döntéseket hoztunk, de kétgólos hátrányból is visszajöttünk a meccsbe, és megfordítottuk az eredményt. Fontos két pontot szereztünk, de tudjuk, hogy még csak a csoportkör felénél járunk. Köszönettel tartozunk egyrészt a remek közönségünknek, másrészt pedig az orvosi stábnak, akik „összeszedték” a csapatot a meccsre!

Patrik Cazal, a Dunkerque vezetőedzője: - Csalódott vagyok, hogy egy pontot sem szereztünk ezen a kemény mérkőzésen. Ezt saját magunknak köszönhetjük, hiszen túl sok technikai hibát vétettünk. Bombac és a beállók kapcsolata remekül működött, ehhez pedig azzal asszisztáltunk, hogy kisiskolás fiúkként védekeztünk.

Niko Mindegía, a MOL-Pick irányítója: - Nem volt túl jó meccsem, többet vártam volna magamtól, ám annak örülök, hogy hazai pályán ismét nyerni tudtunk. Elfáradtam, de a pihenésre nincs idő, kedden már a bajnokságban kell bizonyítani.

Nagy Kornél, a Dunkerque magyar légiósa: - Nem volt jó meccs, ám a védekezéseket lehet dicsérni. A szegediek kevesebb labdát adtak el, ezért nyertek. Van mit javítanunk a MOL-Pick elleni hazai meccsig. Azt kiemelném, hogy csodás érzés volt a magyar szurkolók tapsa a kezdés előtt.

 

Közzétéve: 2014.11.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR