Kedd, 18 óra: MOL-Pick Szeged-Komló

Vissza
Kedd, 18 óra: MOL-Pick Szeged-Komló

Kedden 18 órakor hazai pályán fogadja a MOL-Pick Szeged csapata a Komló együttesét. A két együttes az NB I 13. fordulójában csatázik.

A győzelem nem lehet kérdéses, hiszen csapatunk magabiztosan vezeti a bajnokságot, míg a vendégek még pontot sem szereztek. A Komló újonc, a közelmúltban nevezték ki edzőjének, az egykori legendás Pick-játékost, Ratko Djurkovicsot. A szurkolók biztos, hogy nagy szeretettel köszöntik majd. Idegenben 40-15-re nyertünk, eddig ez a legnagyobb különbségű győzelmünk a 2014-2015-ös szezonban. 

Jó hír, hogy Niko Mindegía ismét a keretben lesz, spanyol irányítónk felépült. Bombac sérülése miatt Roberto Parrondo kap majd szerepet irányítóként, Cegléden már ő mozgatta a csapatot.

A többiek szerencsére rendben, hétfőn este már foglalkozást vezényel Juan Carlos Pastor vezetőedző, és segítője, Marko Krivokapics.

A meccsre 1500 forintba kerül a velépő, a családi jegy (1 felnőtt, 1 gyerek) 2000 forintba kerül. 

A kedd esti bajnokiról a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 pedig élőben jelentkezik. 

Közzétéve: 2014.11.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR