Emlékezzünk!

Vissza
Emlékezzünk!

Halottak napja. Egy pillanatra, a MOL-Pick Szeged szurkolótábora is emlékezzen azokra a játékosokra, akik már nem lehetnek közöttünk.

"Micsoda kapus volt!" - ő volt Badó László. "Ha lőtt, felborult a kapu!" - ez a legendás átlövőre, Tóth Gézára volt igaz. "Szélsebes volt, hihetetlen nagy szívvel rendelkezett!" - ezt mondták Hubai Jánosra. "Nála nagyobb harcost nem ismertem!" - szól a szurkolói hang Giricz Sándorról. "Kemény volt, mint a szikla!" -  állapították meg Noel Józsefről. "Érezte a kaput, úgy fordult, mint kevesen!" - ezt Barabás Jánosról, a beállósról mondták a szurkolók. Emlékezzünk a fiatalon elhunyt egykori edzőnkre, Zoran Kurtesre is, hiszen ő tragikusan fiatalon távozott az élők sorából.

Ők már az égiek szegedi kézilabdacsapatát erősítik. Kedvencek voltak, szerettük őket, a játékukat, azt, hogy igazi szegediként harcoltak az Előréért, a Volánért, a Pickért.

Most egy pillanatra álljunk meg, és emlékezzünk rájuk: a védéseikre, a góljakikra, a passzaikra, a blokkjaikra, a győzelmekre, de leginkább rájuk, mert megérdemlik, mert nagyszerű kézilabdások voltak.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.10.31.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR