Közte tíz!

Vissza
Közte tíz!

Csapatunk 34-24-re nyert a svájci Kadetten Schaffhausen ellen a Bajnokok Ligája D csoportjában.

MOL-Pick Szeged-Kadetten Schaffhausen (svájci) 34-24 (16-13)
Férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája, D csoport, 4. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3000 néző. Vezette: Nikolov, Nacsevszki (macedónok).
MOL-Pick Szeged: Sierra - Prodanovics 5, Balogh 4, Bombac 11/4, Zubai, Ilyés 4, Källman 5. Csere: Blazevic, Parrondo, Mindegía 2, Vranjes 2, Ancsin 1, Vadkerti. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kadetten Schaffhausen: Portner - Richwien, Jurca 6, Mansson 2, Graubner 3, Mamic 1, Pendic 6. Csere: Puljezevics (kapus), Doborac 2, Küttel 4/1, Cvijetic, Geisser.Vezetőedző: Markus Baur.
Hétméteres: 5/4, ill. 3/1.
Kiállítás: 4, ill. 14 perc.

Juan Carlos Pastor, a Szeged vezetőedzője: - Az első félidő kevésbé volt jó, szenvedtünk a pályán, még akkor is, bár ezt a tízgólos különbség nem adja vissza. A jó védekezés volt a kulcs, ebből jöttek a kontrák, amelyekkel a második játékrészben, különösen az utolsó tíz percben eldöntöttük a meccset. Jó csapat a Schaffhausen, értékes a sikerünk.

Markus Baur, a Schaffhausen vezetőedzője: - Megérdemelt sikert aratott Juan Carlos Pastor csapata, hiszen védekezésben kiváló teljesítményt nyújtott. A jobbik együttes nyert, bár a tízgólos különbség nem reális.

Dean Bombac, a Szeged játékosa: - A legfontosabb az, hogy nyertünk, és persze az is lényeges, hogy ezt jó játékkal tettük meg. Rengetegen voltak a lelátón, remek érzés, hogy ennyien szeretnek minket, és persze a kézilabdát is Szegeden!

Puljezevics Nenad, a Schaffhausen magyar játékosa: - Először is gratulálok egykori csapatomnak, ám a tíz gól túlzó különbség, amely ezért alakulhatot ki, mert sok gólt kaptunk indulásból, és 6-7 sérült is van a keretünkben. Öt év óta először voltam a csarnokban, rengeteg szeretet fogadott, de a meccs alatt ezt igyezetem kizárni.

Közzétéve: 2014.10.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR