Közte tíz!

Vissza
Közte tíz!

Csapatunk 34-24-re nyert a svájci Kadetten Schaffhausen ellen a Bajnokok Ligája D csoportjában.

MOL-Pick Szeged-Kadetten Schaffhausen (svájci) 34-24 (16-13)
Férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája, D csoport, 4. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3000 néző. Vezette: Nikolov, Nacsevszki (macedónok).
MOL-Pick Szeged: Sierra - Prodanovics 5, Balogh 4, Bombac 11/4, Zubai, Ilyés 4, Källman 5. Csere: Blazevic, Parrondo, Mindegía 2, Vranjes 2, Ancsin 1, Vadkerti. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kadetten Schaffhausen: Portner - Richwien, Jurca 6, Mansson 2, Graubner 3, Mamic 1, Pendic 6. Csere: Puljezevics (kapus), Doborac 2, Küttel 4/1, Cvijetic, Geisser.Vezetőedző: Markus Baur.
Hétméteres: 5/4, ill. 3/1.
Kiállítás: 4, ill. 14 perc.

Juan Carlos Pastor, a Szeged vezetőedzője: - Az első félidő kevésbé volt jó, szenvedtünk a pályán, még akkor is, bár ezt a tízgólos különbség nem adja vissza. A jó védekezés volt a kulcs, ebből jöttek a kontrák, amelyekkel a második játékrészben, különösen az utolsó tíz percben eldöntöttük a meccset. Jó csapat a Schaffhausen, értékes a sikerünk.

Markus Baur, a Schaffhausen vezetőedzője: - Megérdemelt sikert aratott Juan Carlos Pastor csapata, hiszen védekezésben kiváló teljesítményt nyújtott. A jobbik együttes nyert, bár a tízgólos különbség nem reális.

Dean Bombac, a Szeged játékosa: - A legfontosabb az, hogy nyertünk, és persze az is lényeges, hogy ezt jó játékkal tettük meg. Rengetegen voltak a lelátón, remek érzés, hogy ennyien szeretnek minket, és persze a kézilabdát is Szegeden!

Puljezevics Nenad, a Schaffhausen magyar játékosa: - Először is gratulálok egykori csapatomnak, ám a tíz gól túlzó különbség, amely ezért alakulhatot ki, mert sok gólt kaptunk indulásból, és 6-7 sérült is van a keretünkben. Öt év óta először voltam a csarnokban, rengeteg szeretet fogadott, de a meccs alatt ezt igyezetem kizárni.

Közzétéve: 2014.10.18.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

2019
06/11
Magyar válogatott: az Eb-re kijutás a tét

A továbbjutáshoz egy, a csoportelsőséghez kettő pont kell a magyar férfiválogatottnak a hátralevő két Eb-selejtezőn, amelyeket ezen a héten játszanak. Holnap 18 órakor Szlovákiában lépünk pályára, vasárnap 18 órától Kecskeméten az olaszokat fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR