Segítsünk! Mutassuk meg, milyen a MOL-Pick család!

Vissza
Segítsünk! Mutassuk meg, milyen a MOL-Pick család!

Szerdán 19 órakor – élőben Duna tévé, online: delmagyar. hu – a férfi kézilabda NB I 9. fordulójában a MOL-Pick Szeged együttese a B. Braun Gyöngyös gárdáját fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A meccsre 100 forint lesz a belépő. Csapatunk a baksi Vári

Írhatnánk most arról, hogy mennyi meccset játszottunk eddig a B. Braun Gyöngyös ellen. Írhatnánk arról, hogy mennyi gólt szereztünk ellenük, hányszor győztük le a Heves megyei alakulatot, azt, hogy egyedül 2008 szeptemberében játszottunk itthon szoros meccset (25–22) velük, most azonban nem csak a bajnokiról szól a találkozó. A győzelem a kötelező kategóriába tartozik, csapatunk itthon eddig az NB I-ben nem ismer kegyelmet. 

A MOL-Pick Szeged sokszor bizonyította, hogy milyen egységes. A klub ismét jótékonykodik. A baksi Vári családnak segítünk. Közösen! A vezetők, a szakmai stáb, a játékosok és a szurkolók. Röviden összefoglalva: a MOL-Pick Szeged család.

A bajnokira 100 forint lesz a belépő. Jegyet már kedden 16 és 19 óra között az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában lehet elővételben vásárolni. Szerdán szintén 16 órakor nyit a pénztár.

Az újszegedi sportcsarnokban lehet majd az adományokat elhelyezni. Bízunk benne, hogy sikerül olyan összeget összegyűjteni, ami segítség lesz a családnak. A fájdalmat, az édesapa elvesztését nem tudjuk pótolni, de segíteni tudunk. És ez nekünk, a MOL-Pick Szegednek fontos.

CSAK ELŐRE! SEGÍTSÜNK!

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.10.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR