16.50-kor a BL-ben: Aalborg-MOL-Pick Szeged

Vissza
16.50-kor a BL-ben: Aalborg-MOL-Pick Szeged

Vasárnap 16.50-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligája D csoportjában, a 3. fordulóban a dán Aalborg otthonában lépünk pályára. A MOL-Pick Szeged csapat elszántan várja a meccset.

Tényleg gigantikus a Gigantium Aréna. Több játékosnak ez nem ismeretlen terep, hiszen játszott már itt a MOL-Pick Szeged, illetve a válogatott játékosok nagy része is járt az aalborgi arénában. Szombaton edzett egy jót a csapat, szerencsére mindenki egészséges, így Antonio García Robledót leszámítva mindenki harcra kész.
Apropó Robledo! Vele a Dóm téren található Vitrinben lehet végig szurkolni a ma 16.50-kor kezdődő BL-meccsünket.

Minden bizonnyal tele lesz az Gigantium, azaz 4000 néző lesz a lelátón. Juan Carlos Pastor a szombat esti edzés végén azt hangsúlyozta ki, hogy a csoportban szükség lesz egy idegenbeli sikerre. Ezt fontos megszerezni, és ezért hajtsanak a játékosok ma Dániában, mert erre van esélyük. Így a jelszavunk nem is lehet más: Csak Előre! Győzelemre fel!

A meccset a Digi Sport1 élőben közvetíti.
A delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be.
A csapat Facebook oldala részeredményekkel jelentkezik.

Közzétéve: 2014.10.12.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

2019
06/11
Magyar válogatott: az Eb-re kijutás a tét

A továbbjutáshoz egy, a csoportelsőséghez kettő pont kell a magyar férfiválogatottnak a hátralevő két Eb-selejtezőn, amelyeket ezen a héten játszanak. Holnap 18 órakor Szlovákiában lépünk pályára, vasárnap 18 órától Kecskeméten az olaszokat fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR