16.50-kor a BL-ben: Aalborg-MOL-Pick Szeged

Vissza
16.50-kor a BL-ben: Aalborg-MOL-Pick Szeged

Vasárnap 16.50-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligája D csoportjában, a 3. fordulóban a dán Aalborg otthonában lépünk pályára. A MOL-Pick Szeged csapat elszántan várja a meccset.

Tényleg gigantikus a Gigantium Aréna. Több játékosnak ez nem ismeretlen terep, hiszen játszott már itt a MOL-Pick Szeged, illetve a válogatott játékosok nagy része is járt az aalborgi arénában. Szombaton edzett egy jót a csapat, szerencsére mindenki egészséges, így Antonio García Robledót leszámítva mindenki harcra kész.
Apropó Robledo! Vele a Dóm téren található Vitrinben lehet végig szurkolni a ma 16.50-kor kezdődő BL-meccsünket.

Minden bizonnyal tele lesz az Gigantium, azaz 4000 néző lesz a lelátón. Juan Carlos Pastor a szombat esti edzés végén azt hangsúlyozta ki, hogy a csoportban szükség lesz egy idegenbeli sikerre. Ezt fontos megszerezni, és ezért hajtsanak a játékosok ma Dániában, mert erre van esélyük. Így a jelszavunk nem is lehet más: Csak Előre! Győzelemre fel!

A meccset a Digi Sport1 élőben közvetíti.
A delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be.
A csapat Facebook oldala részeredményekkel jelentkezik.

Közzétéve: 2014.10.12.

TOVÁBBI HÍREK

2023
09/28
Vastaps, ami sokáig elkísérhet bennünket

Megszereztük az első győzelmünket a Bajnokok Ligája 2023-2024-es szezonjában. A jövő héten két hazai meccset játszunk az NB I-ben. 

2023
09/27
Központi akadémiai kiválasztó 2023

A tavalyi sikeres megrendezésre alapozva idén is központi kiválasztót tartanak az államilag támogatott kézilabda-akadémiák, amit a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ koordinál.

AZ ÖSSZES HÍR