Ma 18 órakor edzés a Gigantiumban!

Vissza
Ma 18 órakor edzés a Gigantiumban!

Szombat délelőtt Dániában, Aalborgban a pihenés, délután előbb a meccselemzés, majd 18 órától a tréning játssza a főszerepet a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának az életében. Vasárnap 16.50-kor csatázunk a VELUX EHF Bajnokok Ligájában.

A leglényegesebb, hogy minden rendben, jót pihent a csapat, mindenki egészséges, és teli önbizalommal várja a vasárnapi bevetést, az Aalborg elleni BL-meccset. A dánok eddig három pontot gyűjtöttek, a csoport eddig meglepetéscsapatának számítanak. Nyertek a Dunkerque otthonában, majd "remiztek" a svájci Schaffhausen ellen.

Nekünk 2 pontunk van, és most szeretnénk ezt mindenképpen gyarapítani. Dániába eddig nem nyerni jártunk, három itteni fellépésünkön kikaptunk. Ezt a statisztikát szeretnénk megtörni, javítani. A fiúk elszántak, tisztában vannak azzal, hogy csakis precíz játékkal lehet esélyünk az Aalborg ellen.

A hazai nézők minden bizonnyal megtöltik a csodaszép Gigantium Arénát, így 4000 dán drukkol majd nekik.

13 órakor videózás, majd 18 órakor edzés következik a MOL-Pick Szeged számára. Ha nincs is itt 27 fok, mint Szegeden, de süt a nap, így az időre sem lehet panaszunk.

Közzétéve: 2014.10.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR