Meccsnap! 14 órakor: Kielce-MOL-Pick Szeged

Vissza
Meccsnap! 14 órakor: Kielce-MOL-Pick Szeged

Ma 14 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája D csoportjában a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a lengyel Vive Tauron Kielce otthonában lép pályára. 67 szegedi drukker lesz a lelátón. A meccset a Digi Sport1 élőben közvetíti, a delmagyar.hu online szöveg

Szép időre ébredt a csapat, ha a szálloda ablakán kinéztünk, csodás idő tekintet ránk, ezerrel sütött a nap. Ez fontos, mert mindenkinek jobb lett a kedve. Reggeli-ebéddel nyitottuk a napot. Erre nyilvánvalóan azért volt szükség, mert korán, 14 órakor kezdődik a Vive Tauron Kielce elleni VELUX EHF Bajnokok Ligája meccsünk. Az első kisebb szurkolói csoport, Érdi Zsolt vezetésével szombat reggel nyolc órakor már a Kielce táblánál készített fotót. 67 MOL-Pick-drukker vett Szegeden jegyet, így népes lesz a szurkolók létszáma.

Mindenki jól van, Ancsin Gábor és Balogh Zsolt kisebb megfázással küszködik, de dr. Szabó István kezelésbe vette őket, így ők is harcra készen állnak.

12 órakor indulunk a Best Western Grand Hotelből. A csarnok 5 percre van, így nem kell nagy távolságot megtenni.
14 órakor pedig következik a 2014-2015-ös VELUX EHF Bajnokok Ligája szezon második csoportmeccse. Vive Tauron-MOL-Pick Szeged találkozó.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.10.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR