Megérkezett a csapat Kielcébe

Vissza
Megérkezett a csapat Kielcébe

Péntek délután 13.20-kor szerencsésen megérkezett a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Lengyelországba, Kielcébe. Csapatunk szombaton 14 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a Targi Tauron Kielce ellen csatázik a D csoport második fordulójában.

Süli Róbert jelenti Kielcéből

Minden rendben volt az úton. Nem késett a repülő, az autóbusz sem. Otthon még esett az eső, a lengyel fővárosban, Varsóban viszont már napsütés fogadta a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát. Szombaton 14 órakor következik a második fellépés a VELUX EHF Bajnokok Ligája D csoportjában, ellenfelünk a Targi Tauron Kielce együttese lesz.

- Többször is védtem itt Kielcében, és mindig jól ment a védés. Nagyon bízom benne, hogy ha szerepet kapok, akkor ismét jól teljesítek, mert szeretek itt védeni. A rokonaim távol élnek innen, így nem jönnek el a meccsre. Jól felkészültünk, Fekete Róbert kapusedzővel kielemeztük ellenfelünk legveszélyesebb játékosait - nyilatkozta Piotr Wyszomirski.

14.20-kor érkezett meg a MOL-Pick a belvárosban található Best Western Grand Hotelbe. Gyors ebéd, majd pihenő következett, 18 órától lesz tréning.

- Nem is a repülőút volt hosszú, inkább a buszozás volt fárasztó. Igaz, jártunk már itt, így tudtuk, hogy mi vár ránk. Minden rendben, egy remek csapat ellen csatázunk. Jó tudni, hogy 67 szegedi kel, illetve kelt útra, mert nagyon nagy erőt adnak majd a szurkolók a lelátóról. Célunk a győzelem, hogy meglepjük nagynevű ellenfelünket - nyilatkozta Ancsin Gábor.

Közzétéve: 2014.10.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR