Győzelemmel kezdtünk a BL-ben!

Vissza
Győzelemmel kezdtünk a BL-ben!

Izgalmas meccsen 27-26-ra múltuk felül a Motor Zaporozsje csapatát a D csoport 1. fordulójában.

MOL-Pick Szeged-Motor Zaporozsje (ukrán) 27-26 (13-11)
Férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája, D csoport, 1. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3000 néző. Vezette: Stark, Stefan (románok).
MOL-Pick Szeged: Sierra - Parrondo 1, Zubai, Ilyés 4, Blazevic 1, Källman 1, Bombac 6/1. Csere: Wyszomirski (kapus), Balogh 3, Prodanovics 1, Vranjes 1, Mindegía 5, Ancsin 3, Vadkerti 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Motor Zaporozsje: Stochl - Sztetszura 4/4, Onufrijenko 1, Sevelev 8, Aflitulin 3, Burka 6, Szkopincev 1. Csere: Jevdokimov, Doroscsuk, Kurilenko, Kubatko 2, Kozakevics, Zsuk 1. Vezetőedző: Szergej Bebesko.
Hétméteres: 2/1, ill. 4/4.
Kiállítás: 4, ill. 8 perc.

Juan Carlos Pastor: - A Zaporozsje kiváló meccset játszott ma, de az első félidőben mi is jól teljesítettünk, ám a helyzeteink kimaradtak, Stochl pedig 11 védéssel zárta ezt a 30 percet. A folytatásban visszaestünk, nem tudtunk gólokat szerezni, majd ez a védelemre is rossz hatással volt, így jutott előnyhöz ellenfelünk. Gratuláció jár a csapatnak, mert vissza tudtunk jönni a meccsbe, és a végén sikerült nyernünk a fáradó Motor ellen. A két ponttal elégedettek lehetünk, ám azt is tudjuk, hogy ez a szint nem lesz elég, ha komolyabb célokat is szeretnénk elérni a sorozatban.

Szergej Bebesko: - Ellentétes félidők voltak: az elsőben a hazaiak domináltak, a másodikban azonban átvettük a kezdeményezést. 23-19-es vezetésnél elrontottunk egy támadást, majd emberhátrányba is kerültünk, itt változott meg a meccs képe. A hajrában látszott, hogy a MOL-Pick tapasztaltabb játékosokból áll, ám érzésem szerint a döntetlen lett volna a reális eredmény.

Ilyés Ferenc: - Nehéz mérkőzés volt, olyan, amilyenre számítottam. Aki azt mondta, hogy könnyű sikert kell aratnunk, az most láthatta, hogy a BL-ben nincs könnyű ellenfél, és a folytatásban is hasonló meccsekre van kilátás hazai pályán és idegenben is. A két pontnak éppen ezért nagyon kell örülni!

Inal Aflitulin: - Nagy csata volt a pályán, ám nem sikerült nyernünk. Köszönettel tartozunk a szurkolóinknak, akik elkísértek minket Szegedig - nagyon várjuk, hogy a MOL-Picket vendégül láthassuk Kijevben.

Közzétéve: 2014.09.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR