Szurkolói fotózás, majd bajnoki

Vissza
Szurkolói fotózás, majd bajnoki

Szombaton 16.30-kor a második szurkolói fotózásra kerül sor a Móra Ferenc Múzeum előtti lépcsőn. A klub ajándékot ad át majd a drukkereknek. 18 órakor a MOL-Pick Szeged az újonc Balmazújvárost fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

Eddig egyszer találkoztunk éles meccsen az NB I újoncával, a Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK-val. 2011. december 7-én a Magyar Kupában idegenben 18–12-es félidő után 32–19-re nyertünk. Ancsin Gábor és Rajko Prodanovics volt a két legeredményesebb játékosunk, az átlövő és a szélső 9–9 gólt szerzett.

Eddig három meccset játszottunk a 2014–2015-ös NB I-es szezonban, és mindhármat magabiztosan megnyertük. 116-szor zörgettük meg az ellenfelek hálóját, a jubileumi 100. találatot Rajko Prodanovics jegyezte. A szombati meccsen Niko Mindegía is a keretbe kerül, spanyol irányítónk térdsérülése után térhet vissza.

Nézzük a Balmazújvárost. Szerdán hazai pályán nagy csatában kapott ki az újonc, a Csurgói KK 30–26-ra nyert. Füzesi Ferenc csapatában két egykori Pick-játékos, Nagy Norbert és Temesvári János szerepel. Az eddig lejátszott négy meccsen egyszer nyertek – nagy meglepetésre 25–23-ra nyertek a Gyöngyös ellen –, háromszor vereséget szenvedtek, jelenleg 2 ponttal a kilencedik helyen állnak.
Számunkra beindul a nagyüzem, hiszen a jövő héten szerdán 19 órakor a Balatonfüred – élőben: Duna tévé – otthonában lépünk pályára, majd szeptember 28-án (vasárnap) 19.15-kor az ukrán Motor Zaporozsje lesz az ellenfelünk. Erre a meccsre hétfőtől a jegymester.hu-n lehet elővételben már jegyet vásárolni, míg személyesen csütörtökön (15-től 18.30-ig) és pénteken az újszegedi sportcsarnokban.

A szombat nemcsak a meccsről, hanem a II. szurkolói fotózásról is szól. Médiapartnerünk, a Délmagyarország szervezésében ismét a Móra Ferenc Múzeum előtti lépcsőnél készül el a közös fotó. A MOL-Pick Szeged ajándékot ad majd át, egy olyan relikviát, amelyből kevés van Magyarországon. Az időjósok szerint jó idő lesz szombaton, így a szervezők bíznak abban, hogy népes tábor jön el a fotózásra. A jelszó nem is lehet más: Csak Előre!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.09.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR