Az ukrán Motor Zaporozsje ellen kezdünk

Vissza
Az ukrán Motor Zaporozsje ellen kezdünk

Szeptember 28-án (vasárnap) az újszegedi sportcsarnokban 19.15-kor az ukrán Motor Zaporozsje ellen kezdi meg BL-szereplését a MOL-Pick Szeged. Juan Carlos Pastor együttese kedden 19 órakor Komlón lép pályára a férfi kézilabda NB I-ben.

Eldőlt! Az ukrán Motor Zaporozsje ellen kezdi a VELUX EHF Bajnokok Ligája csoportkörét a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Valahol ez volt a papírforma, hiszen az Ausztriában megrendezett selejtezőn előbb az olasz bajnok Junior Fasanót (36–20) verték meg, majd a portugál Porto ellen diadalmaskodtak 30–26-ra.

A Pick eddig két meccset játszott a BL-főtáblán az ukránok ellen, és mindkettőtmegnyerte, előbb 36–28-ra, majd idegenben 24–22-re. Az első meccset szeptember 28-án Szegeden vívja a két csapat. A jelenlegi állás szerint a Motor Kijevben kell, hogy játssza a hazai meccseit, de ez a jelenlegi helyzetben akár változhat is. A magyar együttesnek novemberben kell utaznia Ukrajnába.

A Zaporozsje együttesében több ismerős kézilabdás szerepel. Richard Stochlt, a Dunaferr egykori szlovák hálóőrét nem kell bemutatni a szegedi közönségnek. De Szkopincev (Csehov), Sevelev és Onufirejenko (mindkettő Dinamo Minszk) is ismerős, hiszen szerepeltek már a Szeged ellen. Az ukránok eddig nyolc idényt játszottak a BL-ben, ez lesz a kilencedik szezonjuk.

A MOL-Pick Szeged szombat délelőtt is edzett. Kedden 19 órakor az NB I újoncánál, a Komlónál szerepel Juan Carlos Pastor csapata. A meccset a Duna televízió élőben közvetíti majd. Az biztos, hogy Niko Mindegía és Jonas Källman sérülés miatt nem léphet pályára. A keddi összecsapásról a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol majd be.

Közzétéve: 2014.09.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/02
Remek első félidő után magabiztos siker

Egy pillanatig nem volt kérdés, magabiztosan, 21-11-es félidő után 37-31-re nyertünk a K&H férfi kézilabda ligában a Balatonfüred otthonában.

2024
03/01
Tizennégy játékosunk az utánpótlás-válogatottban

A márciusi válogatott hétre tizennégy játékosunk is bekerült a különböző utánpótlás-válogatottba.

AZ ÖSSZES HÍR