Tatai vizsgálaton, Laszica sérült

Vissza
Tatai vizsgálaton, Laszica sérült

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap 16 órakor idegenben, Győrben lép pályára az NB I 5. fordulójában. Juan Carlos Pastor együttese napi két tréninggel készül az újonc elleni találkozóra.


A montenegrói válogatott jobbszélső Marko Laszica továbbra is kézsérüléssel bajlódik, és amint dr. Szabó István csapatorvos elmondta, a vizsgálatok kisebb szakadást mutattak ki a kezében, így legalább négy hét pihenő vár rá.


Tatai Péter hetek óta köhögéssel küszködik, többször is rossz közérzetre panaszkodott, így szerdán tüdőtükrözésen vett részt, a pontos diagnózist, hogy mi a baja, napok múlva kapja meg a válogatott kapus.
Szerencsére a többiek rendben vannak, főként a taktikai elemek gyakorlása került előtérbe, de a megszokott videózás is a programban szerepel.

Közzétéve: 2013.09.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

2024
04/15
Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Pénteken 20 órakor (élő: M4 Sport) a K&H férfi kézilabda ligában rangadót vívunk idegenben, a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR